Рецепт Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн.
опис приготування:
підготовка:
1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику тарілку.
Приготування стейків в грибному соусі:
1. Нарізати м'ясо на 4 тонких стейка. Приправити м'ясо діжонськой гірчицею з усіх боків, потім обваляти в молотом перці. Приправити сіллю кожен шматочок яловичини.
2. Нагріти велику сковороду. Влити олію, обсмажити стейки до коричневого кольору з кожного боку.
3. Додати 50 г вершкового масла, розтопити. Додати нарізані гриби і обваляти їх в топленому маслі. Гасити протягом 4 хвилин, періодично помішуючи і перевертаючи стейки. Перекласти шматочки м'яса на лоток для випічки.
приготування гарніру:
1. Коли картопля стане м'яким, злити воду і перекласти овочі у велику миску. Додати 50 г вершкового масла. Акуратно розчавити картопля з допомогою вилки. Додати дрібно нарізану петрушку. перемішати.
2. нагріти сковороду. Додати 50 г вершкового масла, розтопити і перемішати зі шпинатом. Додати воду, продовжуючи помішувати деякий час. Зняти з вогню і відкласти в сторону.
Приготування соусу з віскі:
Залити віскі в нагріту сковороду, довести на сильному вогні протягом 1 хвилини до кипіння. Для того, щоб збити полум'я, просто накриємо сковороду кришкою. Додати яловичий бульйон, зменшити температуру до середньої. влити вершки. Варити кілька хвилин, помішуючи.
Подача до столу:
Викладаємо картопля "; купками" по середині кожної тарілки. Поверх картоплі кладемо порцію шпинату і стейк. Заливаємо грибним і алкогольним соусом. Смачного!
- чорний перець— 3 Ст. ложки
- говяжьи стейки— 4 штуки(каждый кусок около 180 г)
- дижонская гірчиця— 4 чайних ложки
- морська сіль— — За смаком
- соняшникова олія— 2 Ст. ложки
- свіжі гриби— 200 грам
- віскі— 50 мілілітрів
- яловичий бульйон— 50 мілілітрів
- вершкове масло— 50 грам
- жирні вершки— 50 мілілітрів
- молода картопля— 450 грам(ингредиенты для пюре:)
- вершкове масло— 50 грам
- петрушка— 3 Ст. ложки
- морська сіль— — За смаком
- білий перець— — За смаком
- вершкове масло— 25 грам(ингредиенты для шпината:)
- шпинат— 550 грам
- морська сіль— — За смаком
- білий перець— — За смаком
- вода— 3 Ст. ложки
1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику тарілку.
Приготування стейків в грибному соусі:
1. Нарізати м'ясо на 4 тонких стейка. Приправити м'ясо діжонськой гірчицею з усіх боків, потім обваляти в молотом перці. Приправити сіллю кожен шматочок яловичини.
2. Нагріти велику сковороду. Влити олію, обсмажити стейки до коричневого кольору з кожного боку.
3. Додати 50 г вершкового масла, розтопити. Додати нарізані гриби і обваляти їх в топленому маслі. Гасити протягом 4 хвилин, періодично помішуючи і перевертаючи стейки. Перекласти шматочки м'яса на лоток для випічки.
приготування гарніру:
1. Коли картопля стане м'яким, злити воду і перекласти овочі у велику миску. Додати 50 г вершкового масла. Акуратно розчавити картопля з допомогою вилки. Додати дрібно нарізану петрушку. перемішати.
2. нагріти сковороду. Додати 50 г вершкового масла, розтопити і перемішати зі шпинатом. Додати воду, продовжуючи помішувати деякий час. Зняти з вогню і відкласти в сторону.
Приготування соусу з віскі:
Залити віскі в нагріту сковороду, довести на сильному вогні протягом 1 хвилини до кипіння. Для того, щоб збити полум'я, просто накриємо сковороду кришкою. Додати яловичий бульйон, зменшити температуру до середньої. влити вершки. Варити кілька хвилин, помішуючи.
Подача до столу:
Викладаємо картопля "; купками" по середині кожної тарілки. Поверх картоплі кладемо порцію шпинату і стейк. Заливаємо грибним і алкогольним соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Вирізка в вершково-грибному соусі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Яловича вирізка в сирній скоринці
Яловича вирізка в сирній скоринці — типово чоловіче, холостяцьке блюдо. Вельми примітивне в приготуванні, безискусственность, але дуже ситне і, головне, м'ясне. опис приготування: Безперечно, яловича вирізка в сирній скоринці — не саме корисне і дієтичне блюдо, але іноді побалувати себе все-та...
Фрикадельки з індички в грибному соусі
Якщо у вас в холодильнику є півкіло фаршу, то ви завжди можете зробити смачні фрикадельки. А якщо вам набрид їх звичний рецепт, то спробуйте новий. Мій варіант повинен припасти вам до смаку. опис приготування: Вивчіть і запам'ятайте, як приготувати фрикадельки з індички в грибному соусі. Дуже ...
Суп на грибному бульйоні
Приготування супу на грибному бульйоні не відніме у вас багато часу. Зробити такий суп легко. Він готується на основі грибного бульйону, але якщо його немає, можна обійтися і просто кип'яченою водою. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт, як приготувати суп на грибному бульйон...