Рецепт Яловича вирізка в грибному соусі

Рецепт Яловича вирізка в грибному соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн.

опис приготування:

підготовка:

1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику тарілку.

Приготування стейків в грибному соусі:

1. Нарізати м'ясо на 4 тонких стейка. Приправити м'ясо діжонськой гірчицею з усіх боків, потім обваляти в молотом перці. Приправити сіллю кожен шматочок яловичини.

2. Нагріти велику сковороду. Влити олію, обсмажити стейки до коричневого кольору з кожного боку.

3. Додати 50 г вершкового масла, розтопити. Додати нарізані гриби і обваляти їх в топленому маслі. Гасити протягом 4 хвилин, періодично помішуючи і перевертаючи стейки. Перекласти шматочки м'яса на лоток для випічки.

приготування гарніру:

1. Коли картопля стане м'яким, злити воду і перекласти овочі у велику миску. Додати 50 г вершкового масла. Акуратно розчавити картопля з допомогою вилки. Додати дрібно нарізану петрушку. перемішати.

2. нагріти сковороду. Додати 50 г вершкового масла, розтопити і перемішати зі шпинатом. Додати воду, продовжуючи помішувати деякий час. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

Приготування соусу з віскі:

Залити віскі в нагріту сковороду, довести на сильному вогні протягом 1 хвилини до кипіння. Для того, щоб збити полум'я, просто накриємо сковороду кришкою. Додати яловичий бульйон, зменшити температуру до середньої. влити вершки. Варити кілька хвилин, помішуючи.

Подача до столу:

Викладаємо картопля "; купками" по середині кожної тарілки. Поверх картоплі кладемо порцію шпинату і стейк. Заливаємо грибним і алкогольним соусом. Смачного!


  • чорний перець— 3 Ст. ложки
  • говяжьи стейки— 4 штуки(каждый кусок около 180 г)
  • дижонская гірчиця— 4 чайних ложки
  • морська сіль— — За смаком
  • соняшникова олія— 2 Ст. ложки
  • свіжі гриби— 200 грам
  • віскі— 50 мілілітрів
  • яловичий бульйон— 50 мілілітрів
  • вершкове масло— 50 грам
  • жирні вершки— 50 мілілітрів
  • молода картопля— 450 грам(ингредиенты для пюре:)
  • вершкове масло— 50 грам
  • петрушка— 3 Ст. ложки
  • морська сіль— — За смаком
  • білий перець— — За смаком
  • вершкове масло— 25 грам(ингредиенты для шпината:)
  • шпинат— 550 грам
  • морська сіль— — За смаком
  • білий перець— — За смаком
  • вода— 3 Ст. ложки
підготовка:

1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику тарілку.

Приготування стейків в грибному соусі:

1. Нарізати м'ясо на 4 тонких стейка. Приправити м'ясо діжонськой гірчицею з усіх боків, потім обваляти в молотом перці. Приправити сіллю кожен шматочок яловичини.

2. Нагріти велику сковороду. Влити олію, обсмажити стейки до коричневого кольору з кожного боку.

3. Додати 50 г вершкового масла, розтопити. Додати нарізані гриби і обваляти їх в топленому маслі. Гасити протягом 4 хвилин, періодично помішуючи і перевертаючи стейки. Перекласти шматочки м'яса на лоток для випічки.

приготування гарніру:

1. Коли картопля стане м'яким, злити воду і перекласти овочі у велику миску. Додати 50 г вершкового масла. Акуратно розчавити картопля з допомогою вилки. Додати дрібно нарізану петрушку. перемішати.

2. нагріти сковороду. Додати 50 г вершкового масла, розтопити і перемішати зі шпинатом. Додати воду, продовжуючи помішувати деякий час. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

Приготування соусу з віскі:

Залити віскі в нагріту сковороду, довести на сильному вогні протягом 1 хвилини до кипіння. Для того, щоб збити полум'я, просто накриємо сковороду кришкою. Додати яловичий бульйон, зменшити температуру до середньої. влити вершки. Варити кілька хвилин, помішуючи.

Подача до столу:

Викладаємо картопля "; купками" по середині кожної тарілки. Поверх картоплі кладемо порцію шпинату і стейк. Заливаємо грибним і алкогольним соусом. Смачного!


Подібні рецепти

Яловича вирізка на грилі

Вирізка в вершково-грибному соусі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...

Яловича вирізка в сирній скоринці

Яловича вирізка в сирній скоринці

Яловича вирізка в сирній скоринці — типово чоловіче, холостяцьке блюдо. Вельми примітивне в приготуванні, безискусственность, але дуже ситне і, головне, м'ясне. опис приготування: Безперечно, яловича вирізка в сирній скоринці — не саме корисне і дієтичне блюдо, але іноді побалувати себе все-та...

Фрикадельки з індички в грибному соусі

Фрикадельки з індички в грибному соусі

Якщо у вас в холодильнику є півкіло фаршу, то ви завжди можете зробити смачні фрикадельки. А якщо вам набрид їх звичний рецепт, то спробуйте новий. Мій варіант повинен припасти вам до смаку. опис приготування: Вивчіть і запам'ятайте, як приготувати фрикадельки з індички в грибному соусі. Дуже ...

Яловича печінка по-швидкому

Яловича печінка по-швидкому

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...