Рецепт Соус до Лосятині

Рецепт Соус до Лосятині
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Це спосіб приготування дичини в вершковому соусі. М'ясо виходить ніжним і соковитим. Як приготувати соус до Лосятині, розповім нижче. Він підійде для приготування та іншої дичини, беріть на замітку.

опис приготування:

Це найпростіший і найсмачніший соус до Лосятині. хоча, звичайно, це особисто моя суб'єктивна думка. Не люблю, коли дичину & ​​quot; забивають" складними соусами. Лосятина повинна бути головним блюдом, а соус лише підкреслює її смак.

В першу чергу необхідно приготувати маринад для мяса.Чем краще промаринуется дичину, тим ніжніше і смачніше вийде блюдо. Маринад - це півкроку на шляху до успішного приготування лосятини.

Чим молодше м'ясо, тим швидше воно приготуватися. Враховуйте цей факт.


  • лосятина— 500 грам
  • ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • вершки— 100 мілілітрів
  • чорний перець горошком— За смаком
  • лавровий лист— За смаком
  • бальзамічний оцет— 100 мілілітрів
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • вода— 400 мілілітрів
  • рослинна олія— 20 грам
1 Для приготування маринаду змішайте оцет з 200 мл води, додайте спеції.

2 Далі поставте на плиту і доведіть до кипіння. Потім необхідно остудити суміш.

3 Наріжте філе лося тонкими пластинками, залийте маринадом. Покладіть в миску і залиште на ніч в холодильнику.

4 Помістіть лосяніну в сотейник і тушкуйте до повного википання маринаду. Потім додайте склянку води і тушкуйте ще приблизно годину.

5 Лук обсмажте в олії.

6 для 10 хвилин до кінця приготування лосятини, додайте до м'яса холодні вершки, обсмажену цибулю і тушкуйте ще до повного приготування страви.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Грузинський горіховий соус (простий рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...