Рецепт Гамбургер «Джо Neryaha»

Рецепт Гамбургер «Джо Neryaha»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Прекрасний рецепт смачного і соковитого бургера для тих, хто не знав, як приготувати гамбургер "; Нечупара Джо ";. Підливу можна використовувати до будь-якого гарніру. Ваша сім'я залишиться задоволеною і ситій.

опис приготування:

Використовувати можна будь-яке м'ясо, я готую фарш з яловичини.

Замість булочки можна використовувати піту, лаваш. Ця підливу дуже смачно їсти з пастою або макаронами.

такий простий, швидкий і універсальний рецепт!


  • фарш— 1 кілограм
  • Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • морквина— 1 штука
  • часник сухий— 1 Чайна ложка
  • кетчуп— 70-100 грам
  • Томатний сік— 350 мілілітрів
  • оцет яблучний— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Дерець запашний— 1 Чайна ложка
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • Перецьь солодкий— 1 штука
  • 1. Фарш выложите на сухую сковороду и выставьте огонь выше среднего. Мясо должно начать выделять воду, но не должно начать жариться. Оно должно поменять цвет, після чого перекладіть його в окрему ємність.

    Гамбургер 2. Цибуля порубите кубиками, занадто дрібно не потрібно. Після того, как переложили фарш, отправьте лук на сковороду, предварительно добавив на нее подсолнечного масла.

    Гамбургер 3. Как только лук стал мягким, но еще не золотится, добавьте сухой чеснок и затем морковку. Морквину натріть на дрібній тертці. Тушите на медленном огне до готовности морковки, стежте,щоб цибуля не пригорає.

    Гамбургер 4. через 5 хвилин сіль (1 немає. ложка) і поперчіть. Потом добавьте кетчуп или томатный соус и ложку горчицы.

    Гамбургер 5. Через несколько минут влейте в сковороду половину томатного сока (или натертые свежие помидоры без кожицы) і залиште гаситися.

    Гамбургер 6. Я добавляю в соус домашнюю аджику. Якщо у вас її немає, порежьте мелко болгарский перец, додайте чайну ложку цукру, чайную ложку яблочного уксуса и молотый красный перец (или перчик огонек, если он вам больше нравится).

    Гамбургер 7. Когда соус немного протушился, додайте до нього фарш, перемешайте и томите на медленном огне до готовности мяса (близько 15-20 хвилин). В итоге должна получится густая масса, которая немного держит форму.

    Гамбургер 8. Булочку для гамбургера разрежьте почти до конца, а средину примните пальцами. Чтобы она была хрустящей, поджарьте ее в духовке. Ложкой накладывайте мясо вовнутрь, должен получиться большой и сытный ланч. Подавайте зі свіжими овочами, так смачніше.

Подібні рецепти

Гамбургер будинку (корисний)

Смачні тефтелі з підливою

Якщо ви великий любитель фастфуду і завжди хотіли навчитися готувати бургери будинку, сьогодні у вас є така можливість. Я розповім вам, як приготувати гамбургер будинку, він смачний і корисний. опис приготування: Для того щоб сформувати бургер, необхідно на першу частину булочки покласти лист ...

Гамбургер з сиром

Гамбургер з сиром

Якщо і ви вже випробували всі способи швидкого і смачного сніданку, то даний рецепт буде дуже доречним саме для вас. Це не звичайний гамбургер з фаст-фуду, а справжній кулінарний вишукування. пробуйте! опис приготування: Усе, хто не любить блакитний сир, можуть просто не класти його в гамбурге...

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Гамбургер з яловичим фаршем і селерою

Рецепт приготування гамбургерів з яловичим фаршем, болгарським перцем, селерою і томатним соусом. Гамбургери добре подавати з солоними огірками і картопляними чіпсами. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, солодкий перець, селера і часник, пр...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...