Рецепт Фруктово-ягідний тарт
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе.
опис приготування:
Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова.
- яєчний жовток— 1 штука
- густих вершків— 1 Ст. ложка
- ванілі— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- молока навпіл з вершками— 2 склянки(крем)
- солі— 1 щіпка(крем)
- жовтків— 5 штук(крем)
- кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки(крем)
- охолодженого вершкового масла— 4 Ст. ложки(крем)
- ванілі— 1 1/2 чайних ложки(крем)
- яблучне желе— 1 За смаком
- асорті з ягід і фруктів— 1 За смаком
2. Розкачати тісто в коло діаметром 30 см. Помістити тісто в форму і обрізати надлишки.
Заморозити протягом 30 хвилин.
3. Накрити тісто фольгою, насипати квасоля зверху і випікати в духовці протягом 30 хвилин. Прибрати фольгу з квасолею і запікати ще 5-8 хвилин. Дати повністю охолонути.
4. зробити крем. У середній каструлі на середньому вогні змішати молоко навпіл з вершками, 6 столових ложок цукру і сіль. Довести до кипіння, періодично помішуючи.
5. У середній мисці збити яєчні жовтки разом. Додати цукор, що залишився і збивати протягом 15-20 секунд. Додати крохмаль і збивати близько 30 секунд. Поступово додати вершкову суміш в яєчну. Повернути каструлю на вогонь і варити на середньому вогні, поки маса не загусне. Зняти з вогню і перемішати з шматочками масла і ваніллю. Процідити крем через дрібне сито в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник принаймні на 3години.
6. Заповніть охолоджений пиріг кремом і прикрасити зверху свіжими фруктами і ягодами. Розтопити яблучне желе в маленькій каструлі на середньому вогні. За допомогою кисті змастити желе верхівку тарта.
Подібні рецепти
Запечена солодка картопля з шавлією і горіхами
Фруктово-ягідне желе - це не тільки смачний і легкий, але і корисний десерт, адже він наповнений масою вітамінів, мікроелементів і інших корисних для людини речовин. Він вас обов'язково порадує! опис приготування: Фруктово ягідне желе - це чудове ласощі для дітей і дорослих, воно не тільки пор...
Французький яблучний тарт
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...
«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»
Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...
Шоколадний тарт
шоколадний тарт — це фантастично смачна домашня випічка. Не бійтеся неросійського назви — тарт готується дуже навіть просто. А вже яким він смачним виходить — словами не передати! опис приготування: Довгий час я досить скептично ставився до всяких заморських страв і їх назвами, вважаючи їх гур...
Вершковий тарт з карамеллю
Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...