Рецепт Фруктово-ягідний тарт

Рецепт Фруктово-ягідний тарт
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе.

опис приготування:

Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова.

  • яєчний жовток— 1 штука
  • густих вершків— 1 Ст. ложка
  • ванілі— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • молока навпіл з вершками— 2 склянки(крем)
  • солі— 1 щіпка(крем)
  • жовтків— 5 штук(крем)
  • кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки(крем)
  • охолодженого вершкового масла— 4 Ст. ложки(крем)
  • ванілі— 1 1/2 чайних ложки(крем)
  • яблучне желе— 1 За смаком
  • асорті з ягід і фруктів— 1 За смаком
Фруктово-ягідний тарт - фото крок 1 1. зробити тісто. Розігріти духовку до 190 градусів. У невеликій мисці об'єднати ваніль і жовток. змішати борошно, цукрову пудру і сіль в кухонному комбайні 1-2 рази. Додати нарізане масло і перемішати 12-15 раз, доти, поки суміш не буде нагадувати пісок. Додати яєчну суміш і перемішувати 10-12 секунд. Сформувати з тіста диск, обернути плівкою і поставити в холодильник мінімум на годину.

Фруктово-ягідний тарт - фото крок 2 2. Розкачати тісто в коло діаметром 30 см. Помістити тісто в форму і обрізати надлишки.
Заморозити протягом 30 хвилин.

Фруктово-ягідний тарт - фото крок 3 3. Накрити тісто фольгою, насипати квасоля зверху і випікати в духовці протягом 30 хвилин. Прибрати фольгу з квасолею і запікати ще 5-8 хвилин. Дати повністю охолонути.

Фруктово-ягідний тарт - фото крок 4 4. зробити крем. У середній каструлі на середньому вогні змішати молоко навпіл з вершками, 6 столових ложок цукру і сіль. Довести до кипіння, періодично помішуючи.

Фруктово-ягідний тарт - фото крок 5 5. У середній мисці збити яєчні жовтки разом. Додати цукор, що залишився і збивати протягом 15-20 секунд. Додати крохмаль і збивати близько 30 секунд. Поступово додати вершкову суміш в яєчну. Повернути каструлю на вогонь і варити на середньому вогні, поки маса не загусне. Зняти з вогню і перемішати з шматочками масла і ваніллю. Процідити крем через дрібне сито в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник принаймні на 3години.

Фруктово-ягідний тарт - фото крок 6 6. Заповніть охолоджений пиріг кремом і прикрасити зверху свіжими фруктами і ягодами. Розтопити яблучне желе в маленькій каструлі на середньому вогні. За допомогою кисті змастити желе верхівку тарта.

Подібні рецепти

Фруктово-ягідне желе

Запечена солодка картопля з шавлією і горіхами

Фруктово-ягідне желе - це не тільки смачний і легкий, але і корисний десерт, адже він наповнений масою вітамінів, мікроелементів і інших корисних для людини речовин. Він вас обов'язково порадує! опис приготування: Фруктово ягідне желе - це чудове ласощі для дітей і дорослих, воно не тільки пор...

Французький яблучний тарт

Французький яблучний тарт

ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...

Шоколадний тарт

Шоколадний тарт

шоколадний тарт — це фантастично смачна домашня випічка. Не бійтеся неросійського назви — тарт готується дуже навіть просто. А вже яким він смачним виходить — словами не передати! опис приготування: Довгий час я досить скептично ставився до всяких заморських страв і їх назвами, вважаючи їх гур...

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...