Рецепт Вершковий тарт з карамеллю
Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую!
опис приготування:
Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з проханням порекомендувати якусь гарну солодкість, яку досить просто приготувати в домашніх умовах, не маючи особливих кулінарних навичок і умінь. Вершковий тарт з карамеллю підійшов дивовижно — людина, в житті не готував нічого складнішого яєчні (звичайно, утрирую, але мої слова недалеко від істини), без особливих зусиль приготував смачний вершковий тарт, чим невимовно здивував своїх гостей.
Пропоную зробити щось подібне і вам.
Удачі в приготуванні!
- печиво пісочне— 250 грам
- Вершки ~ 33%— 400 мілілітрів
- Вершкове масло— 125 грам
- Сік лимона— 100 мілілітрів
- Згущене молоко— 380 грам
- крем— 3 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- шоколад білий— 50 грам
- шоколад чорний— 50 грам
- Вершкове масло— 50 грам
Берем форму для тарта диаметром около 25-27 см и очень плотно утрамбовываем получившуюся песочно-масляную смесь.
Вичавлюємо з лимона сік, охолоджуємо в холодильнику.
Сливки взбиваем до устойчивых пиков.
Добавляем в взбитые сливки лимонный сок и сгущенку. Перемішуємо до однорідності.
Получившуюся сливочную смесь равномерно распределяем по слегка затвердевшему коржу. Разравниваем и отправляем в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах. Затем достаем из духовки и отправляем в холодильник на 12 годин.
через 12 часов начинаем готовить карамель. Для цього беремо каструльку, кладем в нее сметану, сахар и тертый белый шоколад. Варим на слабом огне до загустения.
карамель, власне, вже готова, однако мы для красоты сделаем следующее: половину карамели отложим, а в другую половину положим кусочки черного шоколада и растопим его на медленном огне. Таким чином, у нас будет две карамели — белая и черная.
Пока карамель не остыла, покрываем ей наш застывший тарт.
Разравниваем карамель, даем ей застыть — і, власне, сливочный тарт готов к употреблению. Смачного!
Подібні рецепти
Тарт з шоколадним ганаш і солоної карамеллю
Рецепт приготування печива з шоколадом, ванільним екстрактом, шматочками ірисок і волоськими горіхами. Рецепт солодкого шоколадного ласощів в скарбничку ваших рецептів. кількість порцій: 8-10 розпушувач— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки шоколад— 450 грам яйця, великі— 4 штуки ванільний екст...
Шоколадний чізкейк з карамеллю
Рецепт приготування чізкейку з скоринкою з шоколадних вафель з карамельної начинкою. опис приготування: Ніжний шоколадний чізкейк - це завжди прикраса святкового столу. шоколадних вафель— 150 грам вершкового масла— 5 Ст. ложок солі— 1/8 чайних ложки начинка:цукру— 1 Склянка густих вершків— 3...
Французький яблучний тарт
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...
Фруктово-ягідний тарт
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...
«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»
Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...