Рецепт Вершковий тарт з карамеллю

Рецепт Вершковий тарт з карамеллю
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 14 г. 0 хв.
Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую!

опис приготування:

Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з проханням порекомендувати якусь гарну солодкість, яку досить просто приготувати в домашніх умовах, не маючи особливих кулінарних навичок і умінь. Вершковий тарт з карамеллю підійшов дивовижно — людина, в житті не готував нічого складнішого яєчні (звичайно, утрирую, але мої слова недалеко від істини), без особливих зусиль приготував смачний вершковий тарт, чим невимовно здивував своїх гостей.

Пропоную зробити щось подібне і вам.

Удачі в приготуванні!


  • печиво пісочне— 250 грам
  • Вершки ~ 33%— 400 мілілітрів
  • Вершкове масло— 125 грам
  • Сік лимона— 100 мілілітрів
  • Згущене молоко— 380 грам
  • крем— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • шоколад білий— 50 грам
  • шоколад чорний— 50 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 1 Начнем с приготовления коржа для торта. Измельченное в крошку печенье смешаем со сливочным маслом.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 2 Берем форму для тарта диаметром около 25-27 см и очень плотно утрамбовываем получившуюся песочно-масляную смесь.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 3 Вичавлюємо з лимона сік, охолоджуємо в холодильнику.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 4 Сливки взбиваем до устойчивых пиков.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 5 Добавляем в взбитые сливки лимонный сок и сгущенку. Перемішуємо до однорідності.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 6 Получившуюся сливочную смесь равномерно распределяем по слегка затвердевшему коржу. Разравниваем и отправляем в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах. Затем достаем из духовки и отправляем в холодильник на 12 годин.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 7 через 12 часов начинаем готовить карамель. Для цього беремо каструльку, кладем в нее сметану, сахар и тертый белый шоколад. Варим на слабом огне до загустения.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 8 карамель, власне, вже готова, однако мы для красоты сделаем следующее: половину карамели отложим, а в другую половину положим кусочки черного шоколада и растопим его на медленном огне. Таким чином, у нас будет две карамелибелая и черная.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 9 Пока карамель не остыла, покрываем ей наш застывший тарт.

Вершковий тарт з карамеллю - фото крок 10 Разравниваем карамель, даем ей застыть — і, власне, сливочный тарт готов к употреблению. Смачного!

Подібні рецепти

Шоколадне печиво з карамеллю і горіхами

Тарт з шоколадним ганаш і солоної карамеллю

Рецепт приготування печива з шоколадом, ванільним екстрактом, шматочками ірисок і волоськими горіхами. Рецепт солодкого шоколадного ласощів в скарбничку ваших рецептів. кількість порцій: 8-10 розпушувач— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки шоколад— 450 грам яйця, великі— 4 штуки ванільний екст...

Шоколадний чізкейк з карамеллю

Шоколадний чізкейк з карамеллю

Рецепт приготування чізкейку з скоринкою з шоколадних вафель з карамельної начинкою. опис приготування: Ніжний шоколадний чізкейк - це завжди прикраса святкового столу. шоколадних вафель— 150 грам вершкового масла— 5 Ст. ложок солі— 1/8 чайних ложки начинка:цукру— 1 Склянка густих вершків— 3...

Французький яблучний тарт

Французький яблучний тарт

ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...

Фруктово-ягідний тарт

Фруктово-ягідний тарт

Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...