Рецепт «Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»
Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довголіття"! В Англії рисовий крем і "Геркулесові кави", дуже популярні, як на сніданок, так і на полуденок! Хочете спробувати щось новеньке? Це цілком гідний вибір!
кількість порцій: 10
- борошно— 6 Ст. ложок(для коржа)
- Грецькі горіхи— 200 грам(для коржа)
- Геркулес "Містраль" традиційний швидкорозварювані— 8 Ст. ложок(для коржа и 1 ст.ложка для кави)
- Вершкове масло— 100 грам(для коржа)
- Цукор "Містраль" — коричневий універсальний— 2 Ст. ложки(для коржа и 150 г. для рисового крему і 1-2 чайної ложки для кави)
- молоко— 3 склянки(для рисового крему)
- Рис "Містраль"- Кубань— 120 грам(для рисового крему)
- вершки 33% — 100 грам(для рисового крему)
- сіль— 1/4 чайних ложки(для рисового крему)
- сік виноградний— 100 грам(для фруктового шару)
- желатин— 1 Чайна ложка(для фруктового шару )
- фрукти— 500 грам(на вибір для фруктового шару )
- окріп— 100 грам(для кави)
2)вершки збити, додати в готовий рис і перемолоти все в блендері до пишного кремоподібного стану.
Інгредієнти для коржа
3)Горіхи і геркулес "Містраль" традиційний швидкорозварювані подрібнити блендером. Додати цукор "Містраль" коричневий універсальний , борошно, розтоплене масло. Pereteret ', повинна вийти жирна крихта.
4) Викласти крихту в роз'ємну форму попередньо вистелену пергаментним папером , розрівняти.
5) Випікати в розігрітій духовці до 180 ° C приблизно 10 хв.
6)На остиглий корж викладаємо рисовий крем і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
7)потім дістаємо, розкладається на поверхні фрукти. Желатин попередньо замочений і розведений на водяній бані змішуємо з соком. Покриваємо фрукти тонким шаром силіконової пензликом. Прибираємо в холодильник до повного застигання, краще на ночь.А вранці здоровий і смачний сніданок готовий.
8)Дуже смачна кава виходить з геркулесу. Для цього необхідно взяти геркулес "Містраль" традиційний швидкорозварювані розмолоти в кавомолці. Обсмажити на сухій сковороді. Успіх справи залежить від рівномірного підсмажування: повинен вийти продукт коричневого кольору, але не перепалювати! Потім отриману суміш залити окропом , можна додати цукор за смаком. На запах і смак дуже схожий на каву, тільки він відрізняється поживністю і зміцнює нерви.
Приємного кавування!!!
Смачного!!!
Подібні рецепти
Гарбуз в стилі десерту
Це печиво сміливо можна назвати дієтичним, воно не містить ні крапельки жиру або цукру. Воно дуже корисне завдяки геркулесових пластівців, родзинок, горіхів і насінню. опис приготування: Для приготування печива вам знадобиться геркулесових пластівці, кефір, мед і сухофрукти, горіхи. У Геркулес...
Геркулесові оладки
Хочу вам показати, як приготувати геркулесові оладки із зеленню. Такі оладки стануть ситним і корисним сніданком для всієї родини. Також їх можна вживати в якості легкої вечері або перекусу. опис приготування: Подавати такі оладки можна з нежирної сметаною або ж з соусом, приготованим з грецьк...
Геркулесові тістечка
Ці поживні тістечка готуються на основі вівсяних пластівців без додавання борошна. Вони виходять ніжними, крихкими і гармонійними за смаком, завдяки начинці з ягідного джему. чудовий десерт! опис приготування: У процесі приготування геркулесових тістечок важливо рівномірно розподілити тісто вс...
Французький яблучний тарт
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...
Фруктово-ягідний тарт
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...