Рецепт Шоколадний тарт

Рецепт Шоколадний тарт
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
шоколадний тарт — це фантастично смачна домашня випічка. Не бійтеся неросійського назви — тарт готується дуже навіть просто. А вже яким він смачним виходить — словами не передати!

опис приготування:

Довгий час я досить скептично ставився до всяких заморських страв і їх назвами, вважаючи їх гурманськими, безпідставно ускладнені і неприйнятними для наших слов'янських шлунків. Однак згодом позбувся цього комплексу, став готувати різні західні страви — і дуже задоволений.

шоколадний тарт — одне з моїх улюблених неросійських страв. Подібні Тарту дуже популярні в кав'ярнях всієї Європи. Як ви бачите з рецепта (та й зі складу інгредієнтів), шоколадний тарт готується дуже просто, тому рекомендую озброїтися рецептом і побалувати себе смачною домашньою випічкою.

Удачі в приготуванні, друзі!


  • Вершкове масло— 100 грам
  • борошно— 160 грам
  • яйця— 3 штуки
  • шоколад— 200 грам
  • вершки— 300 мілілітрів
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
шоколадний тарт - фото крок 1 Сливочное масло с мукой растираем до состояния крупных комочков (в крошку не надо).

шоколадний тарт - фото крок 2 Добавляем к смеси один взбитый желток и быстро замешиваем тесто.

шоколадний тарт - фото крок 3 Тепер робимо так. Беремо форму для випікання, слегка смазываем сливочным маслом. Отщипываем от теста небольшие шарики и залепляем ими все дно формы для запекания. Также формируем бортики — де до 3 см у висоту. Форму для выпекания с тестом ставим на 20 хвилин в холодильник.

шоколадний тарт - фото крок 4 Тем временем занимаемся начинкой. В кастрюльку кладем сливки, разломанный на кусочки шоколад и немножко сливочного масла. Ставимо на повільний вогонь і розтоплюємо.

шоколадний тарт - фото крок 5 В другой мисочке слегка (вилочкой) взбиваем два яйца.

шоколадний тарт - фото крок 6 Взбитые яйца вливаем в сливочную массу. прогріваємо, постійно помішуючи, щоб яйця не згорнулися.

шоколадний тарт - фото крок 7 Немного затвердевшее тесто достаем из холодильника, ставимо в духовку на 10 хвилин (при 200 градусах). Затем достаем и выливаем на него получившуюся начинку.

шоколадний тарт - фото крок 8 Тарт с начинкой выпекаем еще 10 хвилин при 200 градусах. потім дістаємо, полностью остужаем (на це піде хвилин 30), нарезаем и подаем с хорошим кофе. приємного!

Подібні рецепти

Французький яблучний тарт

Вегетаріанський суп з капусти

ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...

Фруктово-ягідний тарт

Фруктово-ягідний тарт

Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...

Французький шоколадний десерт

Французький шоколадний десерт

Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...