Рецепт Шоколадний тарт
шоколадний тарт — це фантастично смачна домашня випічка. Не бійтеся неросійського назви — тарт готується дуже навіть просто. А вже яким він смачним виходить — словами не передати!
опис приготування:
Довгий час я досить скептично ставився до всяких заморських страв і їх назвами, вважаючи їх гурманськими, безпідставно ускладнені і неприйнятними для наших слов'янських шлунків. Однак згодом позбувся цього комплексу, став готувати різні західні страви — і дуже задоволений.
шоколадний тарт — одне з моїх улюблених неросійських страв. Подібні Тарту дуже популярні в кав'ярнях всієї Європи. Як ви бачите з рецепта (та й зі складу інгредієнтів), шоколадний тарт готується дуже просто, тому рекомендую озброїтися рецептом і побалувати себе смачною домашньою випічкою.
Удачі в приготуванні, друзі!
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 160 грам
- яйця— 3 штуки
- шоколад— 200 грам
- вершки— 300 мілілітрів
- Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
Добавляем к смеси один взбитый желток и быстро замешиваем тесто.
Тепер робимо так. Беремо форму для випікання, слегка смазываем сливочным маслом. Отщипываем от теста небольшие шарики и залепляем ими все дно формы для запекания. Также формируем бортики — де до 3 см у висоту. Форму для выпекания с тестом ставим на 20 хвилин в холодильник.
Тем временем занимаемся начинкой. В кастрюльку кладем сливки, разломанный на кусочки шоколад и немножко сливочного масла. Ставимо на повільний вогонь і розтоплюємо.
В другой мисочке слегка (вилочкой) взбиваем два яйца.
Взбитые яйца вливаем в сливочную массу. прогріваємо, постійно помішуючи, щоб яйця не згорнулися.
Немного затвердевшее тесто достаем из холодильника, ставимо в духовку на 10 хвилин (при 200 градусах). Затем достаем и выливаем на него получившуюся начинку.
Тарт с начинкой выпекаем еще 10 хвилин при 200 градусах. потім дістаємо, полностью остужаем (на це піде хвилин 30), нарезаем и подаем с хорошим кофе. приємного!
Подібні рецепти
Вегетаріанський суп з капусти
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...
Фруктово-ягідний тарт
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...
«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»
Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...
Вершковий тарт з карамеллю
Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...
Французький шоколадний десерт
Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...