Рецепт Фрітата з картоплею і солодким перцем

Рецепт Фрітата з картоплею і солодким перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування іспанського омлету з картоплею, цибулею і болгарським перцем.


опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. У сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане злегка коричневого кольору, близько 5 хвилин. Викласти в миску і відкласти в сторону.

нагріти залишилися 2 чайні ложки масла в сковороді. Додати картоплю, приправити сіллю і перцем. Смажити на середньому вогні, помішуючи часто, поки картопля не стане м'яким і злегка коричневого кольору, близько 10 хвилин. Викласти картоплю в миску з цибулею і перцем ,перемішати. Викласти суміш на сковороду і розрівняти лопаткою.

У великій мисці збити яйця з розмарином, 1 / 2 чайної ложки солі і 1 / 8 чайної ложки перцю. Залити яєчну суміш поверх овочів. випікати від 15 до 20 хвилин. Розрізати на скибочки і подавати.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середній цибулю— 1/2 штуки
  • червоний перець— 1 штука
  • картоплі— 450 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • великих яєць— 8 штук
  • свіжого розмарину— 2 чайних ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. У сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане злегка коричневого кольору, близько 5 хвилин. Викласти в миску і відкласти в сторону.

нагріти залишилися 2 чайні ложки масла в сковороді. Додати картоплю, приправити сіллю і перцем. Смажити на середньому вогні, помішуючи часто, поки картопля не стане м'яким і злегка коричневого кольору, близько 10 хвилин. Викласти картоплю в миску з цибулею і перцем ,перемішати. Викласти суміш на сковороду і розрівняти лопаткою.

У великій мисці збити яйця з розмарином, 1 / 2 чайної ложки солі і 1 / 8 чайної ложки перцю. Залити яєчну суміш поверх овочів. випікати від 15 до 20 хвилин. Розрізати на скибочки і подавати.


Подібні рецепти

Фрітата з картоплею і цибулею

Кутя

Фрітата - це італійський омлет з начинкою з сиру, овочів або м'яса. Спробуйте приготувати фрітату з картоплею і цибулею. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, картопля, і розмарин, приправити сіллю і перцем, перемішати. Накрит...

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Фарш із зеленим горошком і солодким перцем

Всього за півгодини у вас вийде апетитне, яскраве, смачне і досить цікаве блюдо. Якщо ви любите готувати з мінімумом інгредієнтів і клопоту, обов'язково закиньте рецепт в кулінарну скарбничку. опис приготування: Для більш насиченого смаку рекомендую фарш з'єднати з соєвим соусом хвилин за 10 д...

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем

сьогодні розповім, як приготувати ароматне і соковите м'ясо без особливого клопоту. Така свинина відмінно підійде в якості основного блюда на обід або вечерю, а так само для бутербродів. опис приготування: пісна свинина, приготована таким чином, буде чудовою натуральної заміною ковбасі. аромат...

Хлібці з тунцем і солодким перцем

Хлібці з тунцем і солодким перцем

Рецепт приготування дуже корисного для здоров'я канапе, який послужить відмінною закускою на вечірці. опис приготування: Щоб скрасити очікування великого застілля, прийнято пропонувати гостям аперитив і легкі закуски. Пропонуємо вам канапе на хлібі з корисних злаків з тунцем, багатим поліненас...

Фрітата з яблуком і сиром

Фрітата з яблуком і сиром

Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну ...