Рецепт Фрікасе з овочів
Чудовий вегетаріанський варіант фрикасе з овочів для всіх любителів французької кухні. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і підійде для повсякденного меню.
опис приготування:
Фрікасе можна зустріти в будь-якому французькому ресторані, і готують його там найчастіше з білого м'яса (курки, кролика або навіть голуба), але що ж робити тим, хто не вживає м'ясо в їжу. рішення є, адже ми можемо зробити фрикасе з овочів в домашніх умовах, для цього нам знадобиться зовсім небагато часу і, звичайно ж, свіжі овочі. страва, приготоване за цим рецептом, виходить неймовірно соковите, з незвичайним і досить цікавим смаком. Я впевнена, воно сподобається всім без винятку, навіть тим, хто не є шанувальником вегетаріанської кухні, тому обов'язково спробуйте приготувати фрикасе з овочів.
1) Для початку ретельно промиваємо все овочі і готуємо необхідні інгредієнти. Гриби і корінь селери нарізаємо смужками, цибулю-шалот ріжемо невеликими кубиками, гострий перець очищаємо від насіння і подрібнюємо, так само подрібнюємо часник і імбир. Далі ми ріжемо кабачок півкільцями, а помідори, спаржу, стебла селери ріжемо на невеликі шматочки. З лайма знімаємо цедру і вичавлюємо з нього сік.
2) У сковороді розігріваємо оливкове масло. Викладаємо на неї шалот, тертий імбир, гострий перець і гриби, перемішуємо все і смажимо на середньому вогні 4-5 хвилин.
3) Потім додаємо подрібнений часник, кабачок, спаржу і вливаємо овочевий бульйон, тушкуємо протягом 4 хвилин. викладаємо помідори, горошок і свіжу зелень (залишаємо трохи зелені для подачі), солимо і перчимо все, тушкуємо ще пару хвилин.
4) Тепер вливаємо на сковороду кокосове молоко і сік лайма, додаємо його цедру, перемішуємо все і пробуємо, при необхідності додаємо сіль. Тушкуємо фрикасе ще 1-2 хвилини і вимикаємо вогонь.
5) Готову страву розкладаємо в глибокі тарілки, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Тепер ви знаєте, як приготувати фрикасе з овочів, тому обов'язково спробуйте зробити це відмінне блюдо найближчим часом, адже це дуже просто. Приємного всім апетиту!
- гриби шиітаке— 40 грам
- Luk-salotų— 1 штука
- Перець чилі— 1 штука
- Кабачок— 1 штука(невеликий )
- часник— 2 зубчики
- Корінь селери— 100 грам
- Sparzha— 6-8 штук
- Імбир свіжий тертий— 1 Ст. ложка
- селера стебла— 2 штуки
- Горошок зелений— 1/4 склянки(свіжий або заморожений )
- помідори— 2 штуки
- бульйон овочевий— 1 Склянка
- молоко кокосове— 1/4 склянки
- вапно— 1 штука
- зелень свіжа— За смаком(цибуля, Braai, базилік, кервель, шнит-лук)
- Масло оливкове— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
1) Для початку ретельно промиваємо все овочі і готуємо необхідні інгредієнти. Гриби і корінь селери нарізаємо смужками, цибулю-шалот ріжемо невеликими кубиками, гострий перець очищаємо від насіння і подрібнюємо, так само подрібнюємо часник і імбир. Далі ми ріжемо кабачок півкільцями, а помідори, спаржу, стебла селери ріжемо на невеликі шматочки. З лайма знімаємо цедру і вичавлюємо з нього сік.
2) У сковороді розігріваємо оливкове масло. Викладаємо на неї шалот, тертий імбир, гострий перець і гриби, перемішуємо все і смажимо на середньому вогні 4-5 хвилин.
3) Потім додаємо подрібнений часник, кабачок, спаржу і вливаємо овочевий бульйон, тушкуємо протягом 4 хвилин. викладаємо помідори, горошок і свіжу зелень (залишаємо трохи зелені для подачі), солимо і перчимо все, тушкуємо ще пару хвилин.
4) Тепер вливаємо на сковороду кокосове молоко і сік лайма, додаємо його цедру, перемішуємо все і пробуємо, при необхідності додаємо сіль. Тушкуємо фрикасе ще 1-2 хвилини і вимикаємо вогонь.
5) Готову страву розкладаємо в глибокі тарілки, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Тепер ви знаєте, як приготувати фрикасе з овочів, тому обов'язково спробуйте зробити це відмінне блюдо найближчим часом, адже це дуже просто. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Фрікасе по-французьки
Що може бути ніжніше і пікантні фрикасе з курчати домашніх умовах? Цю страву можна подавати не тільки до обіднього, але і до святкового столу. опис приготування: Якщо додати до м'яса трохи вершків, воно вийде ще ніжніше і смачніше. На гарнір я вибрала картопля, але непогано підійде рис, гречан...
Фрікасе з курки з перцем
Як приготувати курочку незвичайним способом? Спробуйте зробити фрикасе з курки з перцем в домашніх умовах — страва, яке користується популярністю у всьому світі. опис приготування: Приголомшливе поєднання курки з овочами і соусом роблять блюдо дуже популярним. Практично кожна господиня готує ф...
Фрікасе з риби
Приготувати рибу шматочками в соусі зовсім не складно. Ця страва називається фрикасе. Його можна зустріти в мню практично кожного ресторану, але і в домашніх умовах фрикасе з риби готується легко. опис приготування: 1. Наріжте рибне філе порційними невеликими шматочками. Я завжди беру філе, ос...
Фрікасе з грибами
Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...