Рецепт Фрікасе з курки з перцем
Як приготувати курочку незвичайним способом? Спробуйте зробити фрикасе з курки з перцем в домашніх умовах — страва, яке користується популярністю у всьому світі.
опис приготування:
Приголомшливе поєднання курки з овочами і соусом роблять блюдо дуже популярним. Практично кожна господиня готує фрикасе з курки з перцем в домашніх умовах. Таке блюдо стане відмінною альтернативою звичному гуляшу.
- Курині ніжки— 6 штук
- помідор— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- Солодкий перець— 2 штуки
- оливки— 100 грам
- зелений горошок— 100 грам
- Сіль і перець— За смаком
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
2. Тим часом, наріжте все овочі і відправляйте їх по черзі смажитися на сковороду. Почніть з томатів, потім цибулю, морква і в самому кінці болгарський перець.
3. Після того, коли овочі будуть готові, додайте томатну пасту і залийте склянкою воду (краще взяти бульйон овочевий або м'ясний). Після цього я поперчити і додала приправи.
4. Овочі гасяться близько 5 хвилин на повільному вогні, після чого до них слід додати оливки і горошок. Деякі для цього блюда використовують ще й родзинки. За бажанням і смаку — додайте і його 1 щіпку. Тепер протушкувати ще кілька хвилин овочі, після чого відправте в сковороду обсмажене м'ясо. Я зазвичай використовую дві сковороди — одна для м'яса, інша для овочів і роблю блюдо одночасно.
5. Відправивши м'ясо в сковороду з овочами, накрийте кришкою і потім близько 20 хвилин. В самому кінці додайте зелень і дайте фрикасе настоятися. Подавати м'ясо можна самостійно, але смачніше з гарніром (кашею, пюре або спагетті). Смачного!
Подібні рецепти
Фрікасе з курки з шампіньйонами
Що може бути ніжніше і пікантні фрикасе з курчати домашніх умовах? Цю страву можна подавати не тільки до обіднього, але і до святкового столу. опис приготування: Якщо додати до м'яса трохи вершків, воно вийде ще ніжніше і смачніше. На гарнір я вибрала картопля, але непогано підійде рис, гречан...
Фрікасе з овочів
Чудовий вегетаріанський варіант фрикасе з овочів для всіх любителів французької кухні. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і підійде для повсякденного меню. опис приготування: Фрікасе можна зустріти в будь-якому французькому ресторані, і готують його там найчастіше з білого м'...
Фрікасе з риби
Приготувати рибу шматочками в соусі зовсім не складно. Ця страва називається фрикасе. Його можна зустріти в мню практично кожного ресторану, але і в домашніх умовах фрикасе з риби готується легко. опис приготування: 1. Наріжте рибне філе порційними невеликими шматочками. Я завжди беру філе, ос...
Фрікасе з грибами
Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...
Філе курки з болгарським перцем
З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...