Рецепт Фрікасе з курчати
Що може бути ніжніше і пікантні фрикасе з курчати домашніх умовах? Цю страву можна подавати не тільки до обіднього, але і до святкового столу.
опис приготування:
Якщо додати до м'яса трохи вершків, воно вийде ще ніжніше і смачніше. На гарнір я вибрала картопля, але непогано підійде рис, гречана каша або спагетті. У процесі приготування я додавала також сало, яке внесло особливу родзинку м'яса.
- курча (ніжки) — 4 штуки
- Грудинка свиняча— 300 грам
- печериці— 300 грам
- розмарин, чебрець, лавровий лист, сіль і перець— За смаком
- Вода або бульйон— 300 грам
- Картопля— 4 штуки
2. Як тільки розтопиться сало і все осяде в низ, влийте трохи бульйону або води. подивіться, які вже апетитні виходять ніжки, але це ще не все. Викладіть картоплю в отриманий жир, між курчам і відправте в духовку до повної готовності картоплі.
3. Наріжте тим часом петрушку. Їй слід посипати наше блюдо за 5 хвилин до готовності і безпосередньо перед подачею.
4. Якщо хочете, поки стояли наші ніжки в духовці, можна було відварити картоплю, щоб обсмажити його до золотистої скоринки на салі і потім відправити до ніжок. Я пішла іншим шляхом — готувала курчати разом з картоплею. Не забудьте при подачі присипати блюдо розмарином.
5. Ось так швидко і просто можна приготувати фрикасе з курчати в домашніх умовах. Смачного!
Подібні рецепти
Смачний суп з щавлю
Як приготувати курочку незвичайним способом? Спробуйте зробити фрикасе з курки з перцем в домашніх умовах — страва, яке користується популярністю у всьому світі. опис приготування: Приголомшливе поєднання курки з овочами і соусом роблять блюдо дуже популярним. Практично кожна господиня готує ф...
Фрікасе з овочів
Чудовий вегетаріанський варіант фрикасе з овочів для всіх любителів французької кухні. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і підійде для повсякденного меню. опис приготування: Фрікасе можна зустріти в будь-якому французькому ресторані, і готують його там найчастіше з білого м'...
Фрікасе з риби
Приготувати рибу шматочками в соусі зовсім не складно. Ця страва називається фрикасе. Його можна зустріти в мню практично кожного ресторану, але і в домашніх умовах фрикасе з риби готується легко. опис приготування: 1. Наріжте рибне філе порційними невеликими шматочками. Я завжди беру філе, ос...
Фрікасе з грибами
Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...
Філе курчати бройлера
З філе курчати можна приготувати швидкий і ситна вечеря. М'ясо обсмажують на сковороді-гриль зі спеціями, розмарином і оливковою олією. Дивіться в рецепті, як приготувати філе курчати бройлера. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт приготування філе курчати бройлера в домашніх умо...