Рецепт Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами
Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом.
опис приготування:
Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках.
- яловичого фаршу— 100-450 грам
- лука— 1/2 штуки
- яйце— 1 штука
- солі— 1 Чайна ложка
- чорний перець— — За смаком
- червоного перцю— 1/2 чайних ложки
- борошна— 1/4 склянки
- зелених болгарських перцю— 2 штуки
- ананаса— 1 штука
- соєвого соусу— 2 Ст. ложки
- цукру— 1/3 склянки
- кукурудзяного крохмалю— 1 Ст. ложка
2. Змішати разом яловичий бульйон, соєвий соус, шеррі (або оцет), цукор, кукурудзяний крохмаль.
3. Нагріти рапсове масло в сковороді на середньому вогні. Обваляти фрикадельки в борошні, потім обсмажити в 2 партіях до коричневого кольору, близько двох хвилин на партію. Прибрати фрикадельки зі сковороди і відкласти в сторону.
4. Злити масло з сковороди і нагріти її на середньому вогні. Додати нарізаний болгарський перець і смажити протягом однієї хвилини. Додати ананас і смажити протягом однієї хвилини, обережно помішуючи. Влити суміш соєвого соусу, потім додати фрикадельки.
5. Обережно перемішати і готувати кілька хвилин, поки соус не загусне. Додати сіль і червоний перець за смаком. Ця страва буде набагато смачніше, якщо ви додасте більше перцю. Подавати фрикадельки з коричневим або білим рисом.
Подібні рецепти
Курячі кишеньки зі шпинатом і часником
Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...
Сендвічі з тофу і болгарським перцем
Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...
Шашлик з болгарським перцем
Приготувати шашлик з болгарським перцем з телятини непросто. Потрібно добре замаринувати м'ясо. Якщо телятина молода, то маринують її 2 годину, а якщо у вас яловичина, то вона маринується не менше 4 годин. опис приготування: Смажити шашлик з болгарським перцем на мангалі на хороших вугіллі пот...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...