Рецепт Суп із сушених лисичок

Рецепт Суп із сушених лисичок
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Взимку зваріть собі гарячого супу з сушеними лисичками. Суп виходить густий, наваристий, лисички надають йому неймовірний грибний аромат і фантастичний смак. Приготувати його просто, а поїсте досхочу.

опис приготування:

Вирішив собі влаштувати якось день без м'яса і на обід зварив суп з сушеними лисичками. Блюдо виявилося на рідкість ситним і смачним. згадав літо, ліс і спеку. Супчик теж добре зігрів. рекомендую!

Як приготувати суп з сушених лисичок?

1. Сушені лисички на півгодини замочити в холодній воді.

2. Vиmochennиe лисиць зілля. час варіння — 20-30 хвилин.

3. Поки лисички варяться очистіть і промийте картоплю, поріжте на невеликі кубики.

4. Чистий і PROMON цибулю-пориста, вірніше його білу частину, і морква. Морква треба натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кружечками.

5. Відварені гриби виберіть з бульйону (бульйон не виливайте!). У гарячий бульйон від грибів додайте нарізану картоплю.

6. У сковороді розтопіть вершкове масло, додайте до нього оливкової. Обсмажте цибулю-порей і моркву, помішуючи. через 5-7 хвилин додайте до цибулі і моркви лисички (великі гриби попередньо розріжте на шматочки). Закрийте кришкою і млоїте протягом 10 хвилин.

7. Потім все з сковороди перекладіть в каструлю з бульйоном і картоплею. Потомити протягом 5-7 хвилин. Потім додайте вершки. Вогонь поставте на повільний і потім під кришкою ще хвилин 5.

Суп із сушених лисичок готовий! Перед подачею прикрасьте посіченою зеленню.

Смачного!


  • сушені лисички— 100 грам
  • картопля— 3 штуки
  • морква— 1 штука
  • Лук-пориста— 1 штука(Або ріпчасту цибулю)
  • вершки— 200 мілілітрів
  • сіль— — За смаком
  • Чорний мелений перець— — За смаком
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 30-40 грам
  • вода— 2 L
  • зелень— — За смаком(Петрушка або кріп)
Вирішив собі влаштувати якось день без м'яса і на обід зварив суп з сушеними лисичками. Блюдо виявилося на рідкість ситним і смачним. згадав літо, ліс і спеку. Супчик теж добре зігрів. рекомендую!

Як приготувати суп з сушених лисичок?

1. Сушені лисички на півгодини замочити в холодній воді.

2. Vиmochennиe лисиць зілля. час варіння — 20-30 хвилин.

3. Поки лисички варяться очистіть і промийте картоплю, поріжте на невеликі кубики.

4. Чистий і PROMON цибулю-пориста, вірніше його білу частину, і морква. Морква треба натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кружечками.

5. Відварені гриби виберіть з бульйону (бульйон не виливайте!). У гарячий бульйон від грибів додайте нарізану картоплю.

6. У сковороді розтопіть вершкове масло, додайте до нього оливкової. Обсмажте цибулю-порей і моркву, помішуючи. через 5-7 хвилин додайте до цибулі і моркви лисички (великі гриби попередньо розріжте на шматочки). Закрийте кришкою і млоїте протягом 10 хвилин.

7. Потім все з сковороди перекладіть в каструлю з бульйоном і картоплею. Потомити протягом 5-7 хвилин. Потім додайте вершки. Вогонь поставте на повільний і потім під кришкою ще хвилин 5.

Суп із сушених лисичок готовий! Перед подачею прикрасьте посіченою зеленню.

Смачного!


Подібні рецепти

Суп з грибів лисичок

Салат з моркви з олією

Любителям грибних супів пропоную рецепт супу з лисичками. Ароматний і дуже смачний суп в будь-який час року. опис приготування: Готується суп з грибами лисичками просто і швидко. Його можна варити на будь-якому м'ясному, овочевому бульйоні або на воді, тільки в останньому варіанті слід додати ...

Суп з морожених лисичок

Суп з морожених лисичок

Взимку можна приготувати відмінний "; річний" суп з морожених лисичок. правда, влітку-восени не забудьте подбати про замороження цих грибів. Суп ви зваріть приблизно за годину. Вся сім'я буде в захваті! опис приготування: Якщо ви не знаєте, який суп приготувати на обід, а часу і бажання возити...

Суп із заморожених лисичок

Суп із заморожених лисичок

Суп із заморожених лисичок дуже любить вся моя сім'я, а я дуже люблю їх збирати. Лисички прекрасно зберігаються в замороженому вигляді, тому і взимку, і навесні ми їмо цей смачний і корисний супчик. опис приготування: Суп із заморожених лисичок я роблю пісним, так як взагалі вважаю за краще ле...

Грибний суп з сушених грибів в мультиварці

Грибний суп з сушених грибів в мультиварці

Суп із сушених грибів в мультиварці виходить особливо смачним, ароматним і насиченим. Щоб зварити цей суп, вам не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, готується він дуже просто. опис приготування: Зварити смачний і ароматний суп із сушених грибів за допомогою мультиварки легко. ...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...