Рецепт Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні
Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром.
опис приготування:
На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи гострий ніж, рівномірно обрізати зайве тісто по краю форми. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
Розігріти духовку до 190 градусів. Поставити форму з тестом в духовку, накрити пергаментним папером і випікати до світло-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Видалити пергаментний папір і продовжувати випікати до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Викласти на решітку і дати повністю охолонути.
У мисці електричним міксером збити 1 яйце і борошно на високій швидкості до отримання однорідної маси. Додати решту 9 яєць і продовжувати збивати.
Віночком збити в мисці сметану, додати молоко і продовжувати збивати, поки маса доброго не перемішається. Додати масу до яєчної суміші разом з сіллю, перцем і чебрецем. Добре збити міксером. Вилити суміш у велику миску через дрібне сито.
викласти бекон, скибочки цукіні і сир на охолоджене тісто. Вилити зверху яєчну суміш. випікати 20 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і продовжувати випікати поки верхівка не затвердіє, до золотисто-коричневої скоринки, від 40 до 50 хвилин. Викласти пиріг на решітку для охолодження, близько 20 хвилин.
Щоб розігріти пиріг, накрийте його алюмінієвою фольгою і запікайте в духовці при температурі 160 градусів протягом приблизно 15 хвилин.
- борошна— 6 Ст. ложок
- великих яєць— 10 штук
- крем— 2 склянки
- солі— 2 чайних ложки
- чорного перцю— 1 Чайна ложка
- свіжого чебрецю— 2 Ст. ложки
- бекону— 5 скибочок
- цукіні— 2 штуки
Розігріти духовку до 190 градусів. Поставити форму з тестом в духовку, накрити пергаментним папером і випікати до світло-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Видалити пергаментний папір і продовжувати випікати до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Викласти на решітку і дати повністю охолонути.
У мисці електричним міксером збити 1 яйце і борошно на високій швидкості до отримання однорідної маси. Додати решту 9 яєць і продовжувати збивати.
Віночком збити в мисці сметану, додати молоко і продовжувати збивати, поки маса доброго не перемішається. Додати масу до яєчної суміші разом з сіллю, перцем і чебрецем. Добре збити міксером. Вилити суміш у велику миску через дрібне сито.
викласти бекон, скибочки цукіні і сир на охолоджене тісто. Вилити зверху яєчну суміш. випікати 20 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і продовжувати випікати поки верхівка не затвердіє, до золотисто-коричневої скоринки, від 40 до 50 хвилин. Викласти пиріг на решітку для охолодження, близько 20 хвилин.
Щоб розігріти пиріг, накрийте його алюмінієвою фольгою і запікайте в духовці при температурі 160 градусів протягом приблизно 15 хвилин.
Подібні рецепти
Курка «терияки» для 15 хвилин
Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвили...
Французький пиріг з «Кіш»
Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога. опис приготування: Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. ...
Французький мигдальний пиріг
Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...
Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)
Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...
Французький хлібний пудинг з ягодами
Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...