Рецепт Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Рецепт Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром.

опис приготування:

На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи гострий ніж, рівномірно обрізати зайве тісто по краю форми. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

Розігріти духовку до 190 градусів. Поставити форму з тестом в духовку, накрити пергаментним папером і випікати до світло-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Видалити пергаментний папір і продовжувати випікати до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Викласти на решітку і дати повністю охолонути.

У мисці електричним міксером збити 1 яйце і борошно на високій швидкості до отримання однорідної маси. Додати решту 9 яєць і продовжувати збивати.

Віночком збити в мисці сметану, додати молоко і продовжувати збивати, поки маса доброго не перемішається. Додати масу до яєчної суміші разом з сіллю, перцем і чебрецем. Добре збити міксером. Вилити суміш у велику миску через дрібне сито.

викласти бекон, скибочки цукіні і сир на охолоджене тісто. Вилити зверху яєчну суміш. випікати 20 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і продовжувати випікати поки верхівка не затвердіє, до золотисто-коричневої скоринки, від 40 до 50 хвилин. Викласти пиріг на решітку для охолодження, близько 20 хвилин.

Щоб розігріти пиріг, накрийте його алюмінієвою фольгою і запікайте в духовці при температурі 160 градусів протягом приблизно 15 хвилин.


  • борошна— 6 Ст. ложок
  • великих яєць— 10 штук
  • крем— 2 склянки
  • солі— 2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • свіжого чебрецю— 2 Ст. ложки
  • бекону— 5 скибочок
  • цукіні— 2 штуки
На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи гострий ніж, рівномірно обрізати зайве тісто по краю форми. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

Розігріти духовку до 190 градусів. Поставити форму з тестом в духовку, накрити пергаментним папером і випікати до світло-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Видалити пергаментний папір і продовжувати випікати до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Викласти на решітку і дати повністю охолонути.

У мисці електричним міксером збити 1 яйце і борошно на високій швидкості до отримання однорідної маси. Додати решту 9 яєць і продовжувати збивати.

Віночком збити в мисці сметану, додати молоко і продовжувати збивати, поки маса доброго не перемішається. Додати масу до яєчної суміші разом з сіллю, перцем і чебрецем. Добре збити міксером. Вилити суміш у велику миску через дрібне сито.

викласти бекон, скибочки цукіні і сир на охолоджене тісто. Вилити зверху яєчну суміш. випікати 20 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і продовжувати випікати поки верхівка не затвердіє, до золотисто-коричневої скоринки, від 40 до 50 хвилин. Викласти пиріг на решітку для охолодження, близько 20 хвилин.

Щоб розігріти пиріг, накрийте його алюмінієвою фольгою і запікайте в духовці при температурі 160 градусів протягом приблизно 15 хвилин.


Подібні рецепти

Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром

Курка «терияки» для 15 хвилин

Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвили...

Французький пиріг з «Кіш»

Французький пиріг з «Кіш»

Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога. опис приготування: Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. ...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...