Рецепт Шведський мигдальний пиріг

Рецепт Шведський мигдальний пиріг
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 58 хв.
Смачний мигдальний пиріг готується дуже просто, тому підійде для ледачих господарок.

опис приготування:

Пиріг нагадує по консистенції м'яке жувальний мигдальне печиво. Лимонна цедра надає пирога терпкий цитрусовий аромат, а ванільний екстракт - ніжну насолоду. Ви можете подавати мигдальний пиріг як теплим, так і охолодженим, в сковороді, де він готувався, або на Блюда.

  • лимон, терта цедри— 1 штука
  • великих яйця— 2 штуки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • мигдалевого екстракту— 1/2 чайних ложки
  • несолоного вершкового масла, розтопленого і охолодженого— 110 грам
Шведський мигдальний пиріг - фото крок 1 1. Помістити стійку в центр духовки і розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом сковороду діаметром 22 см (бажано чавунну) або форму для пирога. Насипати цукор в миску. Додати терту лимонну цедру і перемішати кінчиками пальців до тих пір, поки цукор не стане вологим і ароматним .

Шведський мигдальний пиріг - фото крок 2 2. Віночком збити цукрову суміш з яйцями, додаючи по одному яйцю за раз. Збити з сіллю, ванільним і мигдальним екстрактом.

Шведський мигдальний пиріг - фото крок 3 3. Розмішати яєчну суміш з борошном.

Шведський мигдальний пиріг - фото крок 4 4. Додати розтоплене і охолоджене вершкове масло. Розмішати з допомогою гумового шпателя до однорідної консистенції.

Шведський мигдальний пиріг - фото крок 5 5. Вилити тісто в підготовлену сковороду або форму. Розкидати нарізаний мигдаль зверху і посипати невеликою кількістю цукру. Випікати пиріг в розігрітій духовці протягом 25-30 хвилин, або до золотистого кольору і злегка хрусткої скоринки зверху. Усередині пиріг буде залишатися вологим. Дістати сковороду з духовки і охолодити пиріг протягом 5 хвилин, потім запустити тонкий ніж по краях і витягти пиріг на тарілку сервіровки.

Подібні рецепти

Шведський яблучний пиріг

Буряк в духовці у фользі

Шведський яблучний пиріг дещо відрізняється від традиційних яблучних пирогів, до яких ми звикли. Інгредієнти практично ті ж — але пиріг з відчутно іншими смаком і текстурою. опис приготування: Шведський яблучний пиріг — це дуже соковита і ніжна яблучна випічка з апетитною мигдальної скоринкою ...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Шоколадний мигдальний листової торт

Шоколадний мигдальний листової торт

Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо. опис приготування: У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...