Рецепт Французькі тости з карамелізованими бананами
На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні!
опис приготування:
Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізованими бананами. Якщо десерт тільки для дорослих, то можна додати трохи рому в карамель, буде дуже здорово! Це дуже простий десерт, але неймовірно смачний. Так що не проходьте повз
- яйце— 3 штуки
- Молоко або вершки— 1 Склянка
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- хліб— 8 скибочок(краще вчорашній)
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- банан— 3 штуки
- Кориця і мускатний горіх— За смаком
- Коричневий цукор— 1/2 склянки
- Вершкове масло— 100 грам(карамель)
- ром— 50 мілілітрів(по бажанню)
2. Викладіть скибочку хліба на 30 секунд.
3. Після переверніть і потримайте ще 30 секунд. На сковороді тим часом розтопіть вершкове масло.
4. Викладайте скибочки хліба на сковороду і смажте близько 3 хвилин до рум'яності з обох сторін.
5. Паралельно підготуйте всі інгредієнти для карамелі. Банани очистіть і наріжте кружальцями. На сковороді розтопіть вершкове масло з цукром.
6. Викладіть банани в карамель, додайте корицю і мускатний горіх для аромату, за бажанням влийте ром. На середньому вогні млоїте банани 2-3 хвилини, потім акуратно переверніть і обсмажте до рум'яності з другої сторони.
7. Готові тости викладіть на тарілку, доповніть карамелізованими бананами і подавайте до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Кабачки на зиму без стерилізації
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Французькі тости з фруктовою начинкою
Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...
Французькі тости з ягідним маслом
Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...