Рецепт Французькі тости з фруктовою начинкою

Рецепт Французькі тости з фруктовою начинкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем.

опис приготування:

Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами.

  • французький хліб— 1 штука
  • фруктового наповнювача— 3 Ст. ложки
  • вершкового сиру— 120 грам
  • яйця— 2 штуки
  • кориці— 1 Ст. ложка
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
Французькі тости з фруктовою начинкою - фото крок 1 1. Розігріти сковороду або електронну сковороду до 160-175 градусів. Нарізати французький хліб на товсті скибочки товщиною 5-7,5 см, потім скоротити наполовину кожну скибочку в центрі, але не розрізаючи до кінця країв, створюючи «кишеню» для фруктової начинки.

Французькі тости з фруктовою начинкою - фото крок 2 2. У мисці змішати вершковий сир і 3 столові ложки фруктового наповнювача на ваш вибір. Добре перемішати.

Французькі тости з фруктовою начинкою - фото крок 3 3. В окремій мисці розбити 2 яйця, додати корицю і молоко і добре перемішати. Викласти фруктову суміш в «кишеню» в скибочках хліба. Викласти на аркуші випічки.

Французькі тости з фруктовою начинкою - фото крок 4 4. Занурити кожну скибочку в яєчно-молочну суміш. переконайтеся, що всі сторони покриті сумішшю.

Французькі тости з фруктовою начинкою - фото крок 5 5. нагріти 2 столові ложки (можна використовувати менше) вершкового масла на гарячій сковороді і повністю розтопити. Додати всі скибочки хліба на сковорідку і смажити приблизно 3-6 хвилин з кожного боку, до золотисто-коричневого кольору. переконайтеся, що сирно-фруктова суміш нагрілася до кінця.

Французькі тости з фруктовою начинкою - фото крок 6 6. Відразу ж посипати цукровою пудрою при бажанні і подавати тости з маслом і сиропом.

Подібні рецепти

Французькі тости 2

Бісквітне печиво Савоярді

Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі тости з карамелізованими бананами

Французькі тости з карамелізованими бананами

На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні! опис приготування: Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізован...

Французькі тости з ягідним маслом

Французькі тости з ягідним маслом

Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...