Рецепт Французькі тости з ягідним маслом
Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини.
опис приготування:
Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову.
- вершкового масла— 450 грам
- малини— 1/2 склянки
- ожини— 1/2 склянки
- кнопка— 1 штука
- яєчних жовтки— 4 штуки
- цукру— 1 Ст. ложка
- ванілі— 2 чайних ложки
- лимон— 1 штука(Cedra)
2. Розділити суміш навпіл: в одну половину додати малину, в іншу ожину. Збити кожну суміш міксером на низькій швидкості близько 5 секунд.
3. Викласти кожну суміш на 2 довгих листа поліетиленової плівки, викладені поверх алюмінієвої фольги.
4. Згорнути фольгу в циліндр і скрутити кінчики. Покласти кожен циліндр в холодильник на 30 хвилин для затвердіння або до готовності до використання. Ви можете додати трохи просіяного цукровою пудрою в масло, щоб зробити його більш солодким і смачним.
5. Щоб зробити французькі тости, нарізати хліб на скибочки товщиною 1 см. У мисці змішати яєчні жовтки, молоко з вершками, цукор, цедру лимона і ваніль. Збити до однорідності.
6. Вмочити скибочки хліба в суміш, щоб вона покривала хліб з усіх боків, і відставити убік. Повторити з усіма скибочками хліба.
7. Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати масло. Обсмажити тости з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
8. Дістати ягідне масло з холодильника. Розгорнути один кінець фольги і нарізати скибочками.
9. Покласти скибочку кожного виду масла на кожен французький тост. Посипати цукровою пудрою, при бажанні, потім скропити теплим кленовим сиропом.
Подібні рецепти
Консерви з карася
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Французькі тости крем-брюле
Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3 склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...
Французькі тости «Крок-месьє»
Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...
Французькі тости з фруктовою начинкою
Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...
Французькі тости з карамелізованими бананами
На сніданок у вихідний день, коли хочеться побалувати себе чимось не тільки корисним і ситним, але і смачним, хочу запропонувати вам дуже класну ідею. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні! опис приготування: Пропоную вам докладну інструкцію, як приготувати французькі тости з карамелізован...