Рецепт Форель з маслинами і каперсами

Рецепт Форель з маслинами і каперсами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування запеченої форелі з маслинами, каперсами і лимоном.


опис приготування:

нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати виделкою, від 6 до 8 хвилин.

У невеликій сковороді на сильному вогні обсмажити часточки лимона до коричневого кольору з усіх боків, від 1 до 2 хвилин. Прибрати з сковороди і відкласти в сторону.

Зменшити вогонь до середнього, розтопити масло до злегка коричневого кольору, близько 1 хвилини. Зняти з вогню. Додати оливки і каперси, перемішати. Ложкою вилити соус на філе форелі. Вичавити сік з часточок лимона поверх форелі і подавати.

  • філе форелі— 8 штук
  • оливкового масла— 1 1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • лимон— 1 штука(розрізаний на 4 частини)
  • масла— 2 Ст. ложки
  • нарізаних маслин без кісточок— 2 Ст. ложки
  • каперсів— 1 Ст. ложка
нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати виделкою, від 6 до 8 хвилин.

У невеликій сковороді на сильному вогні обсмажити часточки лимона до коричневого кольору з усіх боків, від 1 до 2 хвилин. Прибрати з сковороди і відкласти в сторону.

Зменшити вогонь до середнього, розтопити масло до злегка коричневого кольору, близько 1 хвилини. Зняти з вогню. Додати оливки і каперси, перемішати. Ложкою вилити соус на філе форелі. Вичавити сік з часточок лимона поверх форелі і подавати.

Подібні рецепти

Форель з яблуками

Смажена камбала з каперсами

Рецепт приготування запеченої форелі з яблуками і соусом з гірчиці і каперсів. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У маленькій мисці змішайте цибулю, чебрець і панірувальні сухарі, приправити сіллю і перцем. Додати масло і перемішати. Викласти яблука розрізаною стороною вго...

Форель севанская

Форель севанская

Готуємо севанская форель в домашніх умовах. Цей спрощений рецепт дозволить приготувати страву на швидку руку. смачно, просто, корисно. обов'язково спробуйте! опис приготування: севанская форель — блюдо національної вірменської кухні, яке при наявності вправності може приготуватися менш ніж за ...

Форель в воке

Форель в воке

Хоча приготування цієї страви гранично просте, але смак у такий рибки дивовижний. Форель обсмажується в воке до рум'яної скоринки і подається під ароматним соусом — дійсно королівський вечерю. опис приготування: Оскільки в нашому раціоні рибні страви мають бути присутні обов'язково, я вважаю, ...

Форель з яєчним соусом

Форель з яєчним соусом

Рецепт приготування вишуканої страви з маринованої форелі з яєчним соусом і зеленню. Форель в яєчному соусі дуже популярна в Іспанії. опис приготування: Викласти рибу в сковороду, полити олією, водою, посипати часником, м'ятою, розмарином, чебрецем, перцем і лавровим листом. Потім посипати пер...

Слабосолона форель

Слабосолона форель

слабосолона форель, приготована самостійно хоча б один раз, назавжди витіснить магазинний варіант з вашого столу. Завдяки цим рецептом ви отримаєте дуже ніжну, НЕ пересолену рибку. опис приготування: Отже, подивіться, як приготувати слабосоленую форель швидко і смачно. Варто уважно вибирати ри...