Рецепт Фокачча з лимоном і травами

Рецепт Фокачча з лимоном і травами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами.

опис приготування:

В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його можна замінити іншим: моцарелою або іншим з цікавим смаком. Для випічки використовується суміш трави (сухі і свіжі), що створює цікаву текстуру і приємний смак. Готова випічка виглядає дуже апетитно, переконайтеся в цьому самі.

  • борошно— 1,5 склянки
  • вода— 2/3 склянки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 1,5 чайних ложки
  • Каєнський перець— 0,5 чайних ложки
  • часник— 1 зубчик
  • лимон— 5 скибочок
  • Свіжий базилік— 2-3 штук
  • сушений чебрець— 0,5 чайних ложки
  • сушений розмарин— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Мелений перець— 1 щіпка
  • сир— 100 грам
Фокачча з лимоном і травами - фото крок 1 1. Змішайте борошно з розпушувачем і сіллю, в центрі зробіть колодязь і влийте воду, гарненько перемішайте.

Фокачча з лимоном і травами - фото крок 2 2. Додайте оливкову олію, кайенский і чорний перець, половину натертого сыра, часник і сушені трави. Обірвіть листя з гілочок базиліка і наріжте їх, потім викладіть в тісто.

Фокачча з лимоном і травами - фото крок 3 3. Замісити тісто з усіма інгредієнтами, сформуйте з тіста кулю.

Фокачча з лимоном і травами - фото крок 4 4. Важку сковороду змажте рослинним маслом, викладіть в неї тісто, розрівняйте його. Наріжте тонко лимон і трохи втисніть скибочки в поверхню.

Фокачча з лимоном і травами - фото крок 5 5. запікайте при 210 градусах близько 20 хвилин, потім дістаньте і посипте другою половиною тертого сиру, запікайте ще 5-10 хвилин.

Фокачча з лимоном і травами - фото крок 6 6. Дістаньте випічку з духовки і залиште, щоб вона була теплою, потім наріжте шматочками і подавайте.

Подібні рецепти

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Холодець з баранячої голови

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...