Рецепт Гуляш зі свинини з вершками

Рецепт Гуляш зі свинини з вершками
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато.

опис приготування:

Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш смачна і густа підлива, це блюдо дуже люблять в моїй родині і досить часто готують. Рецепт приготування гуляшу зі свинини з вершками досить простий, початківці господині цілком впораються з цим завданням. Соковите м'ясо з ніжною вершковою підливою напевно сподобається вашим домочадцям — приготуйте їм такий гуляш.

  • м'якоть свинини— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • вершки 33 %  — 100 мілілітрів
  • кетчуп— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 1 М'якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками.

Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 2 Цибулю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками.

Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 3 Розігріваємо в глибокій сковороді рослинне масло, викладаємо на неї шматочки свинини.

Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 4 Після того, як шматочки м'яса почнуть зарумяніваться, додаємо до м'яса цибулю. Перемішуємо і обсмажуємо хвилин 7-8 на середньому вогні.

Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 5 Тепер доливаємо до м'яса з цибулею приблизно півсклянки води, закриваємо сковороду кришкою, і тушкуємо блюдо приблизно хвилин 40.

Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 6 М'ясо вже практично готове, додаємо до нього борошно, сіль і перець. Додаємо вершки і кетчуп. Якщо у вас густі вершки, додайте трохи води.

Гуляш зі свинини з вершками - фото крок 7 Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Даємо гуляшу покипіти хвилин 5. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.

Подібні рецепти

Гуляш зі свинини з помідорами

Гуляш з яловичини з вершками

Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...

Гуляш зі свинини

Гуляш зі свинини

Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...

Гуляш класичний зі свинини

Гуляш класичний зі свинини

Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...

Грибний гуляш

Грибний гуляш

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...