Рецепт Гуляш зі свинини з вершками
Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато.
опис приготування:
Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш смачна і густа підлива, це блюдо дуже люблять в моїй родині і досить часто готують. Рецепт приготування гуляшу зі свинини з вершками досить простий, початківці господині цілком впораються з цим завданням. Соковите м'ясо з ніжною вершковою підливою напевно сподобається вашим домочадцям — приготуйте їм такий гуляш.
- м'якоть свинини— 700 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- борошно— 2 Ст. ложки
- вершки 33 % — 100 мілілітрів
- кетчуп— 2-3 Ст. ложок
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Цибулю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками.
Розігріваємо в глибокій сковороді рослинне масло, викладаємо на неї шматочки свинини.
Після того, як шматочки м'яса почнуть зарумяніваться, додаємо до м'яса цибулю. Перемішуємо і обсмажуємо хвилин 7-8 на середньому вогні.
Тепер доливаємо до м'яса з цибулею приблизно півсклянки води, закриваємо сковороду кришкою, і тушкуємо блюдо приблизно хвилин 40.
М'ясо вже практично готове, додаємо до нього борошно, сіль і перець. Додаємо вершки і кетчуп. Якщо у вас густі вершки, додайте трохи води.
Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Даємо гуляшу покипіти хвилин 5. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини з вершками
Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...
Гуляш зі свинини
Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...
Гуляш класичний зі свинини
Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...