Рецепт Гуляш зі свинини з помідорами

Рецепт Гуляш зі свинини з помідорами
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше.

опис приготування:

Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодного чоловіка. Тому дуже раджу скористатися рецептом приготування гуляшу зі свинини з помідорами. В результаті смачне і ситне блюдо вам гарантовано. Пропоную вам на допомогу рецепт страви з фото і сподіваюся, що все у вас вийде як треба

  • м'якоть свинини— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки(великих)
  • паприка— 1,5-2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • заголовок Бондюель— 1 Ст. ложка(можна пшеничну)
  • Кмин або вибирає— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • крем— 100 грам
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 1 Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Готувати будемо у великій сковороді. Розігріваємо сковороду з маслом і пасеруємо цибулю хвилини 3.

Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 2 Додаємо до цибулі паприку і кмин, перемішуємо і готуємо хвилинку-півтори.

Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 3 Нарізаємо свинину невеликими кубиками і відправляємо на сковороду до цибулі. Перемішуємо і злегка обсмажуємо. Можна м'ясо обсмажити окремо, а потім додати до цибулі.

Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 4 Наливаємо в до м'яса з цибулею воду. Води повинно бути стільки, щоб вона повністю покривала м'ясо. Доводимо гуляш до кипіння, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь під сковорідкою до мінімального. Готуємо до м'якості м'яса.

Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 5 Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Потім помідори нарізаємо на маленькі кубики або подрібнюємо блендером. Додаємо до м'яса хвилин через 20 після того, як додали в м'ясо воду. Посоліть і поперчіть м'ясо.

Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 6 Коли м'ясо стало м'яким, додаємо до нього сметану і кукурудзяну муку.

Гуляш зі свинини з помідорами - фото крок 7 Ретельно розмішуємо гуляш, доводимо до кипіння. Якщо гуляш виходить дуже густим — можна додати води. Пробуємо гуляш на сіль, якщо треба — додаємо. Даємо покипіти хвилини 3 і все, блюдо готово.

Подібні рецепти

Гуляш зі свинини з вершками

Гуляш зі свинини з морквою і цибулею

Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...

Гуляш зі свинини

Гуляш зі свинини

Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...

Гуляш класичний зі свинини

Гуляш класичний зі свинини

Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...

Шашлик зі свинини з помідорами

Шашлик зі свинини з помідорами

Рецепт приготування шашлику зі свинини. Всім любителям приготування м'яса на природі, дане блюдо припаде до смаку. Щоб приготувати відмінний шашлик зі свинини найкраще взяти свинячу шийку. кількість порцій: 6 помідори червоні— 200 грам свиняча шийка— 1,8 кілограма Морська сіль— 1 Чайна ложка Ме...

Грибний гуляш

Грибний гуляш

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...