Рецепт Гуляш зі свинини з помідорами
Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше.
опис приготування:
Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодного чоловіка. Тому дуже раджу скористатися рецептом приготування гуляшу зі свинини з помідорами. В результаті смачне і ситне блюдо вам гарантовано. Пропоную вам на допомогу рецепт страви з фото і сподіваюся, що все у вас вийде як треба
- м'якоть свинини— 700 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- помідори— 2 штуки(великих)
- паприка— 1,5-2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- заголовок Бондюель— 1 Ст. ложка(можна пшеничну)
- Кмин або вибирає— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- крем— 100 грам
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Додаємо до цибулі паприку і кмин, перемішуємо і готуємо хвилинку-півтори.
Нарізаємо свинину невеликими кубиками і відправляємо на сковороду до цибулі. Перемішуємо і злегка обсмажуємо. Можна м'ясо обсмажити окремо, а потім додати до цибулі.
Наливаємо в до м'яса з цибулею воду. Води повинно бути стільки, щоб вона повністю покривала м'ясо. Доводимо гуляш до кипіння, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь під сковорідкою до мінімального. Готуємо до м'якості м'яса.
Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Потім помідори нарізаємо на маленькі кубики або подрібнюємо блендером. Додаємо до м'яса хвилин через 20 після того, як додали в м'ясо воду. Посоліть і поперчіть м'ясо.
Коли м'ясо стало м'яким, додаємо до нього сметану і кукурудзяну муку.
Ретельно розмішуємо гуляш, доводимо до кипіння. Якщо гуляш виходить дуже густим — можна додати води. Пробуємо гуляш на сіль, якщо треба — додаємо. Даємо покипіти хвилини 3 і все, блюдо готово.
Подібні рецепти
Гуляш зі свинини з морквою і цибулею
Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...
Гуляш зі свинини
Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...
Гуляш класичний зі свинини
Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...
Шашлик зі свинини з помідорами
Рецепт приготування шашлику зі свинини. Всім любителям приготування м'яса на природі, дане блюдо припаде до смаку. Щоб приготувати відмінний шашлик зі свинини найкраще взяти свинячу шийку. кількість порцій: 6 помідори червоні— 200 грам свиняча шийка— 1,8 кілограма Морська сіль— 1 Чайна ложка Ме...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...