Рецепт Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Рецепт Філе-Лойна норвезької сьомги гриль
Час приготування: 30 хв.

опис приготування:

Норвезька сьомга-гриль

4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г

4 ст. L. соняшникової олії

суміш спецій

2 ст. L. порошку копченої паприки

1 ст. L. цибулевого порошку

1 ст. L. порошку кмину

½. L. кайенского перцю

1 ст. L. солі

Норвезьку сьомгу обваляти в приготовленої суміші спецій. Рибу обмазати рослинним маслом і викласти в гаряче місце гриля, через 2 хвилини перевернути і готувати ще 2 хвилини. Потім норвезьку сьомгу перекласти на менш нагріту сторону, при цьому рибу в середині залишити сирої

горох турецька

250 г гороху турецького вареного

1 шт. соку лимона

2 ст. L. масла оливкового extra virgin

1 немає. L. кмину

1 зубчик часнику, натерти на терці

Сіль і перець кайенский

Горох турецька розігріти в окропі і викласти в блендер. Додати сік лимона, спеції, олія, часник і трохи окропу. Порубати в міксері до консистенції пюре. Посолити і приправити кайенским перцем.

Приправа з йогурту

3 дл натурального йогурту

1 лимон, вичавити сік і очистити від шкірки

½ зубчика часнику, натерти на терці

Всі інгредієнти змішати і посолити.

Подавати з овочевим гарніром на вибір і свіжим коріандром.

3.Запечене в фользі черевце норвезької сьомги-гриль з коріандром, імбиром і зеленим каррі

4 шт. великих кіл з подвійною алюмінієвої фольги.

4 шт. черевець норвезької сьомги по 150 г

4 дл кокосового молока

1 ½. L. зеленої пасти каррі

2 ст. L. імбиру, натерти на терці

1 ст. L. часнику, натерти на терці

2 шт. лайма, вичавити сік

1 шт. вапно, нарізати часточками

2 шт. зеленого лука

4 шт. грибів

1 шт. баклажан

2 немає. L. солі

Svezhin koriandr, дрібно порубати

Фольгу викласти в чотири 15-сантиметрових контейнера. Всі інгредієнти поділити між контейнерами. Інгредієнти обернути фольгою. Викласти в гарячу точку гриля. Після досягнення точки кипіння перекласти на менш гарячу сторону гриля. дати постояти. При подачі на стіл додати порубаний коріандр. Температура норвезької сьомги в середині повинна становити близько 55 градусів.



кількість порцій: 4
  • Порошок копченої паприки— 2 Ст. ложки
  • цибулевий порошок— 1 Ст. ложка
  • порошок кмину— 1 Ст. ложка
  • Каєнський перець— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1  Ст. ложок
  • Филе-Лойонов (спинка) Норвежской семги по 170 г.  — 4 штуки
  • Соняшникова олія— 4 Ст. ложки
  • Варена турецький горох— 250 грам
  • лимон (сік)  — 1  штук
  • Оливкова олія Extra Virgin— 2 Ст. ложки
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • часник (тертий)  — 1 зубчик
  • Сіль і перець кайенский— За смаком
  • натуральний йогурт— 3 склянки(На самом деле децилитр)
  • лимон— 1 штука(Выжать сок и очистить от кожуры)
Норвезька сьомга-гриль

4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г

4 ст. L. соняшникової олії

суміш спецій

2 ст. L. порошку копченої паприки

1 ст. L. цибулевого порошку

1 ст. L. порошку кмину

½. L. кайенского перцю

1 ст. L. солі

Норвезьку сьомгу обваляти в приготовленої суміші спецій. Рибу обмазати рослинним маслом і викласти в гаряче місце гриля, через 2 хвилини перевернути і готувати ще 2 хвилини. Потім норвезьку сьомгу перекласти на менш нагріту сторону, при цьому рибу в середині залишити сирої

горох турецька

250 г гороху турецького вареного

1 шт. соку лимона

2 ст. L. масла оливкового extra virgin

1 немає. L. кмину

1 зубчик часнику, натерти на терці

Сіль і перець кайенский

Горох турецька розігріти в окропі і викласти в блендер. Додати сік лимона, спеції, олія, часник і трохи окропу. Порубати в міксері до консистенції пюре. Посолити і приправити кайенским перцем.

Приправа з йогурту

3 дл натурального йогурту

1 лимон, вичавити сік і очистити від шкірки

½ зубчика часнику, натерти на терці

Всі інгредієнти змішати і посолити.

Подавати з овочевим гарніром на вибір і свіжим коріандром.

3.Запечене в фользі черевце норвезької сьомги-гриль з коріандром, імбиром і зеленим каррі

4 шт. великих кіл з подвійною алюмінієвої фольги.

4 шт. черевець норвезької сьомги по 150 г

4 дл кокосового молока

1 ½. L. зеленої пасти каррі

2 ст. L. імбиру, натерти на терці

1 ст. L. часнику, натерти на терці

2 шт. лайма, вичавити сік

1 шт. вапно, нарізати часточками

2 шт. зеленого лука

4 шт. грибів

1 шт. баклажан

2 немає. L. солі

Svezhin koriandr, дрібно порубати

Фольгу викласти в чотири 15-сантиметрових контейнера. Всі інгредієнти поділити між контейнерами. Інгредієнти обернути фольгою. Викласти в гарячу точку гриля. Після досягнення точки кипіння перекласти на менш гарячу сторону гриля. дати постояти. При подачі на стіл додати порубаний коріандр. Температура норвезької сьомги в середині повинна становити близько 55 градусів.


Подібні рецепти

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Бургер з норвезької сьомги

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Суп з хребтів сьомги

Суп з хребтів сьомги

Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...

Суп із сьомги з креветками

Суп із сьомги з креветками

Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...

Суп з стейка сьомги

Суп з стейка сьомги

Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...