Рецепт Філе-Лойна норвезької сьомги гриль
опис приготування:
Норвезька сьомга-гриль
4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г
4 ст. L. соняшникової олії
суміш спецій
2 ст. L. порошку копченої паприки
1 ст. L. цибулевого порошку
1 ст. L. порошку кмину
½. L. кайенского перцю
1 ст. L. солі
Норвезьку сьомгу обваляти в приготовленої суміші спецій. Рибу обмазати рослинним маслом і викласти в гаряче місце гриля, через 2 хвилини перевернути і готувати ще 2 хвилини. Потім норвезьку сьомгу перекласти на менш нагріту сторону, при цьому рибу в середині залишити сирої
горох турецька
250 г гороху турецького вареного
1 шт. соку лимона
2 ст. L. масла оливкового extra virgin
1 немає. L. кмину
1 зубчик часнику, натерти на терці
Сіль і перець кайенский
Горох турецька розігріти в окропі і викласти в блендер. Додати сік лимона, спеції, олія, часник і трохи окропу. Порубати в міксері до консистенції пюре. Посолити і приправити кайенским перцем.
Приправа з йогурту
3 дл натурального йогурту
1 лимон, вичавити сік і очистити від шкірки
½ зубчика часнику, натерти на терці
Всі інгредієнти змішати і посолити.
Подавати з овочевим гарніром на вибір і свіжим коріандром.
3.Запечене в фользі черевце норвезької сьомги-гриль з коріандром, імбиром і зеленим каррі
4 шт. великих кіл з подвійною алюмінієвої фольги.
4 шт. черевець норвезької сьомги по 150 г
4 дл кокосового молока
1 ½. L. зеленої пасти каррі
2 ст. L. імбиру, натерти на терці
1 ст. L. часнику, натерти на терці
2 шт. лайма, вичавити сік
1 шт. вапно, нарізати часточками
2 шт. зеленого лука
4 шт. грибів
1 шт. баклажан
2 немає. L. солі
Svezhin koriandr, дрібно порубати
Фольгу викласти в чотири 15-сантиметрових контейнера. Всі інгредієнти поділити між контейнерами. Інгредієнти обернути фольгою. Викласти в гарячу точку гриля. Після досягнення точки кипіння перекласти на менш гарячу сторону гриля. дати постояти. При подачі на стіл додати порубаний коріандр. Температура норвезької сьомги в середині повинна становити близько 55 градусів.
кількість порцій: 4
- Порошок копченої паприки— 2 Ст. ложки
- цибулевий порошок— 1 Ст. ложка
- порошок кмину— 1 Ст. ложка
- Каєнський перець— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 Ст. ложок
- Филе-Лойонов (спинка) Норвежской семги по 170 г. — 4 штуки
- Соняшникова олія— 4 Ст. ложки
- Варена турецький горох— 250 грам
- лимон (сік) — 1 штук
- Оливкова олія Extra Virgin— 2 Ст. ложки
- кмин— 1 Чайна ложка
- часник (тертий) — 1 зубчик
- Сіль і перець кайенский— За смаком
- натуральний йогурт— 3 склянки(На самом деле децилитр)
- лимон— 1 штука(Выжать сок и очистить от кожуры)
4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г
4 ст. L. соняшникової олії
суміш спецій
2 ст. L. порошку копченої паприки
1 ст. L. цибулевого порошку
1 ст. L. порошку кмину
½. L. кайенского перцю
1 ст. L. солі
Норвезьку сьомгу обваляти в приготовленої суміші спецій. Рибу обмазати рослинним маслом і викласти в гаряче місце гриля, через 2 хвилини перевернути і готувати ще 2 хвилини. Потім норвезьку сьомгу перекласти на менш нагріту сторону, при цьому рибу в середині залишити сирої
горох турецька
250 г гороху турецького вареного
1 шт. соку лимона
2 ст. L. масла оливкового extra virgin
1 немає. L. кмину
1 зубчик часнику, натерти на терці
Сіль і перець кайенский
Горох турецька розігріти в окропі і викласти в блендер. Додати сік лимона, спеції, олія, часник і трохи окропу. Порубати в міксері до консистенції пюре. Посолити і приправити кайенским перцем.
Приправа з йогурту
3 дл натурального йогурту
1 лимон, вичавити сік і очистити від шкірки
½ зубчика часнику, натерти на терці
Всі інгредієнти змішати і посолити.
Подавати з овочевим гарніром на вибір і свіжим коріандром.
3.Запечене в фользі черевце норвезької сьомги-гриль з коріандром, імбиром і зеленим каррі
4 шт. великих кіл з подвійною алюмінієвої фольги.
4 шт. черевець норвезької сьомги по 150 г
4 дл кокосового молока
1 ½. L. зеленої пасти каррі
2 ст. L. імбиру, натерти на терці
1 ст. L. часнику, натерти на терці
2 шт. лайма, вичавити сік
1 шт. вапно, нарізати часточками
2 шт. зеленого лука
4 шт. грибів
1 шт. баклажан
2 немає. L. солі
Svezhin koriandr, дрібно порубати
Фольгу викласти в чотири 15-сантиметрових контейнера. Всі інгредієнти поділити між контейнерами. Інгредієнти обернути фольгою. Викласти в гарячу точку гриля. Після досягнення точки кипіння перекласти на менш гарячу сторону гриля. дати постояти. При подачі на стіл додати порубаний коріандр. Температура норвезької сьомги в середині повинна становити близько 55 градусів.
Подібні рецепти
Бургер з норвезької сьомги
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...
Суп з хребтів сьомги
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...
Суп із сьомги з креветками
Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним. опис приготування: Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно. Зелена цибуля— 2 штуки вода...
Суп з стейка сьомги
Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...
Граавілохі з сьомги
Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...