Рецепт Філе курчати

Рецепт Філе курчати
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 45 хв.
Хочу порекомендувати дуже нескладний, але неймовірно вдалий спосіб, як приготувати філе курчати в апетитному соусі. Таке гаряче блюдо точно не залишиться без уваги.

опис приготування:

Цей апетитний соус з томатним пюре, білим вином і часником чудово доповнює ніжне філе, і воно буквально тане в роті. Подавати блюдо до столу можна з улюбленим гарніром або овочами. Сік лимона додає особливу пікантну нотку, так що рекомендую обов'язково додати його. А ось рясне кількість спеції тут зовсім не потрібно.

  • філе курчати— 600 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 6 зубчиків
  • Біле сухе вино— 150 мілілітрів
  • томатне пюре— 200 грам
  • базилік— За смаком
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
філе курчати - фото крок 1 1. Вимийте і висушіть філе. Посоліть і поперчіть з усіх боків до смаку.

філе курчати - фото крок 2 2. На сковороді розігрійте вершкове масло. Філе обваляйте з усіх боків в борошні.

філе курчати - фото крок 3 3. І викладіть на сковороду. На сильному вогні обсмажте до утворення скоринки з обох сторін.

філе курчати - фото крок 4 4. Паралельно очистіть і подрібніть цибулю з часником, а також вимиті і обсушені листочки базиліка.

філе курчати - фото крок 5 5. Коли філе обсмажити з двох сторін, зніміть його зі сковороди і відкладіть поки.

філе курчати - фото крок 6 6. А на сковороду відправте цибулю з часником і обсмажте до золотистого кольору.

філе курчати - фото крок 7 7. Влийте сухе біле вино.

філе курчати - фото крок 8 8. Додайте томатне пюре (можна використовувати розведену пасту або домашній томат, наприклад). Доведіть до кипіння. За смаком можна додати сіль, цукор, перець.

філе курчати - фото крок 9 9. Викладіть філе в соус, додайте сік лимона і базилік. Залиште гаситися до готовності на середньому вогні.

Подібні рецепти

Філе курчати бройлера

Гречка з морквою і цибулею

З філе курчати можна приготувати швидкий і ситна вечеря. М'ясо обсмажують на сковороді-гриль зі спеціями, розмарином і оливковою олією. Дивіться в рецепті, як приготувати філе курчати бройлера. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт приготування філе курчати бройлера в домашніх умо...

Фрікасе з курчати

Фрікасе з курчати

Що може бути ніжніше і пікантні фрикасе з курчати домашніх умовах? Цю страву можна подавати не тільки до обіднього, але і до святкового столу. опис приготування: Якщо додати до м'яса трохи вершків, воно вийде ще ніжніше і смачніше. На гарнір я вибрала картопля, але непогано підійде рис, гречан...

Гомілку курчати

Гомілку курчати

М'ясо курчати дуже відрізняється від м'яса дорослої курки. Таке м'ясо ніжніше, швидко маринується і легко обсмажується. прочитайте, як приготувати гомілку курчати, і порадуйте рідних смачним блюдом. опис приготування: Такі смажені ніжки курчати дивовижно доповнять будь-який гарнір, будь то: ка...

Філе курчат з сиром і ананасом

Філе курчат з сиром і ананасом

Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...

Філе індички в кефірі

Філе індички в кефірі

Кожна господиня хоч раз цікавилася тим, як приготувати філе індички в кефірі. Я розкрию вам секрет приготування цього нехитрого страви. Виходить дуже ніжне, смачне, дієтичне м'ясо. опис приготування: подивіться, яке шикарне блюдо, а аромат просто зачаровывает. Пропоную подати до такої індичці ...