Рецепт Філе курчати
Хочу порекомендувати дуже нескладний, але неймовірно вдалий спосіб, як приготувати філе курчати в апетитному соусі. Таке гаряче блюдо точно не залишиться без уваги.
опис приготування:
Цей апетитний соус з томатним пюре, білим вином і часником чудово доповнює ніжне філе, і воно буквально тане в роті. Подавати блюдо до столу можна з улюбленим гарніром або овочами. Сік лимона додає особливу пікантну нотку, так що рекомендую обов'язково додати його. А ось рясне кількість спеції тут зовсім не потрібно.
- філе курчати— 600 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- борошно— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука
- часник— 6 зубчиків
- Біле сухе вино— 150 мілілітрів
- томатне пюре— 200 грам
- базилік— За смаком
- Сік лимона— 2 Ст. ложки
2. На сковороді розігрійте вершкове масло. Філе обваляйте з усіх боків в борошні.
3. І викладіть на сковороду. На сильному вогні обсмажте до утворення скоринки з обох сторін.
4. Паралельно очистіть і подрібніть цибулю з часником, а також вимиті і обсушені листочки базиліка.
5. Коли філе обсмажити з двох сторін, зніміть його зі сковороди і відкладіть поки.
6. А на сковороду відправте цибулю з часником і обсмажте до золотистого кольору.
7. Влийте сухе біле вино.
8. Додайте томатне пюре (можна використовувати розведену пасту або домашній томат, наприклад). Доведіть до кипіння. За смаком можна додати сіль, цукор, перець.
9. Викладіть філе в соус, додайте сік лимона і базилік. Залиште гаситися до готовності на середньому вогні.
Подібні рецепти
Гречка з морквою і цибулею
З філе курчати можна приготувати швидкий і ситна вечеря. М'ясо обсмажують на сковороді-гриль зі спеціями, розмарином і оливковою олією. Дивіться в рецепті, як приготувати філе курчати бройлера. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт приготування філе курчати бройлера в домашніх умо...
Фрікасе з курчати
Що може бути ніжніше і пікантні фрикасе з курчати домашніх умовах? Цю страву можна подавати не тільки до обіднього, але і до святкового столу. опис приготування: Якщо додати до м'яса трохи вершків, воно вийде ще ніжніше і смачніше. На гарнір я вибрала картопля, але непогано підійде рис, гречан...
Гомілку курчати
М'ясо курчати дуже відрізняється від м'яса дорослої курки. Таке м'ясо ніжніше, швидко маринується і легко обсмажується. прочитайте, як приготувати гомілку курчати, і порадуйте рідних смачним блюдом. опис приготування: Такі смажені ніжки курчати дивовижно доповнять будь-який гарнір, будь то: ка...
Філе курчат з сиром і ананасом
Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...
Філе індички в кефірі
Кожна господиня хоч раз цікавилася тим, як приготувати філе індички в кефірі. Я розкрию вам секрет приготування цього нехитрого страви. Виходить дуже ніжне, смачне, дієтичне м'ясо. опис приготування: подивіться, яке шикарне блюдо, а аромат просто зачаровывает. Пропоную подати до такої індичці ...