Рецепт Суп з фрикадельками з фаршу і ковбаси
Рецепт приготування супу з фрикадельками з фаршу і ковбаси. Дуже смачний і ситний суп.
опис приготування:
Змішати яловичий бульйон, сальсу, 1 цибулину, помідори, сушений базилік, орегано і 1 / 4 чайної ложки перцю. (Якщо ви використовуєте конденсований яловичий бульйон (наприклад, Кемпбелл & APOS; s), , не кладіть сіль в фрикадельки і використовуйте 5 банок (10,5 унцій кожна) бульйону плюс один літр води.) Довести до кипіння і кип'ятити на повільному вогні 20 хвилин.
з'єднати фарш, ковбасу, 1 цибулину, яйце, сіль, 1 / 4 чайної ложки перцю, часниковий порошок, молоко, свіжий базилік і кукурудзяну муку і добре перемішати. Сформувати дрібненькі фрикадельки.
Додати фрикадельки і рис в бульйон. Варити на повільному вогні, накривши, 1 — 1 1 / 2 годину.
- пісного яловичого фаршу— 450 грам
- свинячої ковбаси— 100 грам
- цибулина, нарізана— 2 штуки
- яйце, збити— 1 штука
- солі— 1/2 чайних ложки
- меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
- часникового порошку— 1/4 чайних ложки
- молока— 1/4 склянки
- нарізаного свіжого базиліку— 1/4 склянки
- кукурудзяної муки— 1/2 склянки
- банки яловичого бульйону— 6 штук
- банку сальси— 1 штука
- банки очищених і нарізаних помідорів— 2 штуки
- сушеного Базиліка— 1/2 чайних ложки
- сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
- меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
- білого рису— 1/2 склянки
з'єднати фарш, ковбасу, 1 цибулину, яйце, сіль, 1 / 4 чайної ложки перцю, часниковий порошок, молоко, свіжий базилік і кукурудзяну муку і добре перемішати. Сформувати дрібненькі фрикадельки.
Додати фрикадельки і рис в бульйон. Варити на повільному вогні, накривши, 1 — 1 1 / 2 годину.
Подібні рецепти
Квас з сухого квасу
Рецепт приготування популярного російського супу з м'ясними кульками. опис приготування: Самий трудомісткий процес в цьому рецепті, полягає у формуванні крихітних (перлинних) фрикадельок. фарш із яловичини— 1 кілограм цибулина— 1 штука яєчний білок— 1 штука картопля— 1 штука морква— 1 штука ...
Фарш з грибів, каштанів і ковбаси
Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...
Фарш з хліба і ковбаси
Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...
Eлочка з сиру і ковбаси
Прикраса святкового столу — справа приємна і захоплююча! Пропоную прикрасити ваш стіл красивою ялинкою з сиру і ковбаси. Готується все за 10 хвилин, дуже швидко і просто. Виходить дуже ошатно опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування ялинки з сиру і ковбаси. Закуска на святко...
Суп з цвітною капустою і фрикадельками
Дуже смачний суп з цвітною капустою і фрикадельками. Поєднання інгредієнтів в даному супі робить його дуже насиченим і неймовірно живильним. Ідеально підійде для сімейного обіду! опис приготування: Приготуємо суп з цвітною капустою і фрикадельками в домашніх умовах. У киплячий бульйон опускаєм...