Рецепт Фарш для фрикадельок для супу
Для супу або для гасіння фрикадельки — прекрасне доповнення. Рецепт фаршу для фрикадельок для супу на всі випадки життя!
опис приготування:
Для приготування фаршу для фрикадельок для супу я беру курятину — грудки. Перемелюю їх на фарш, це просто і швидко. До речі, отримані фрикадельки я використовую для приготування сирного супу. але, коли фаршу багато виходить, я заморожую частина фрикадельок, потім додаю їх в інші супи. Також їх можна гасити і запікати. Дивимося далі рецепт.
- фарш курячий— 200 грам
- яйце— 1 штука
- хлібна крихта— 80 грам
- зелень— — За смаком
- спеції— — За смаком
Перемішайте гарненько і приберіть в холодильник на півгодини.
Мокрими руками з холодного фаршу формуємо кульки середнього розміру.
Фрикадельки варяться хвилин 10-15 максимум. Тому в суп я їх додаю вже в кінці.
Ось такі фрикадельки з фаршу для фрикадельок для супу виходять у нас. Смачного!
Подібні рецепти
Рагу в горщиках
Суп з фрикадельками - це легкий, смачний бульйон з м'ясними кульками. Мені подобається рецепт, як приготувати фрикадельки для супу. Їх можна зберігати в морозилці, а потім швидко приготувати першу страву. опис приготування: Я найчастіше готую фрикадельки з свинячого фаршу. Він досить жирний, т...
Фарш з грибів і спецій
Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...
Фарш з грибів, каштанів і ковбаси
Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...
Фарш з хліба і ковбаси
Рецепт приготування фаршу зі свинячої ковбаси на курячому бульйоні. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій сковороді смажити свинячу ковбасу (и гусиные потроха, якщо використовуються) на середньому вогні, часто помішуючи, до коричневого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викл...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...