Рецепт Ескалоп з телятини у вершковому соусі

Рецепт Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Час приготування: 25 хв.
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом.

кількість порцій: 4
  • ескалоп телятини— 4 штуки
  • гриби— 400 грам
  • Luk-salotų— 1 штука
  • петрушка— — За смаком
  • оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • лимон— 0,5 штуки
  • вершки— 250 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 1 Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку і цибулю.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 2 розігріти 2 ст.ложки оливкового масла. Додати нарізану цибулю, сіль і перець і смажити протягом 1 хвилини. Додати гриби і сік ½ лимона.

Смажити поки сік не витече з грибів, потім додати петрушку, сіль і перець і смажити ще 30 секунд.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 3 Злити вміст сковорідки через сито над мискою, щоб зібрати приготовані соки.

Відкласти в стортону.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 4 Сухі шматки ескалопа ретельно змастити сіллю і перцем з кожного боку.
На ту ж сковороду налити 2 ст.ложки оливкового масла, розігріти і обсмажити ескалоп.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 5 смажити котлети, поки вони не стануть коричневого кольору, перевертаючи їх кожні 15 секунд (приблизно).
Як тільки вони приготовлені, викласти на гарячі тарілки, накрити листом алюмінієвої фольги.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 6 Поставити сковороду назад на вогонь, налити в грибний сік.

Додати гриби, потім 250 мл вершків і добре перемешть.
Довести соус до кипіння, щоб згустити його трохи.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 7 Додати соки, які виділив ескалоп поки був під фольгою і змішати в останній раз.

Ескалоп з телятини у вершковому соусі - фото крок 8 Подавати ескалоп з рисом, макаронними виробами або тушкованими овочами, і полити грибним соусом.

Подібні рецепти

Ескалоп з яловичини

Ескалоп свинячий

Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...

Ескалоп зі свинини

Ескалоп зі свинини

ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...

Фарфалле з лососем у вершковому соусі

Фарфалле з лососем у вершковому соусі

& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно. опис приготування: Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час...

Фетучіні з лососем у вершковому соусі

Фетучіні з лососем у вершковому соусі

Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...