Рецепт Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом.
кількість порцій: 4
- ескалоп телятини— 4 штуки
- гриби— 400 грам
- Luk-salotų— 1 штука
- петрушка— — За смаком
- оливкова олія— 4 Ст. ложки
- лимон— 0,5 штуки
- вершки— 250 мілілітрів
- сіль, перець— — За смаком
розігріти 2 ст.ложки оливкового масла. Додати нарізану цибулю, сіль і перець і смажити протягом 1 хвилини. Додати гриби і сік ½ лимона.
Смажити поки сік не витече з грибів, потім додати петрушку, сіль і перець і смажити ще 30 секунд.
Злити вміст сковорідки через сито над мискою, щоб зібрати приготовані соки.
Відкласти в стортону.
Сухі шматки ескалопа ретельно змастити сіллю і перцем з кожного боку.
На ту ж сковороду налити 2 ст.ложки оливкового масла, розігріти і обсмажити ескалоп.
смажити котлети, поки вони не стануть коричневого кольору, перевертаючи їх кожні 15 секунд (приблизно).
Як тільки вони приготовлені, викласти на гарячі тарілки, накрити листом алюмінієвої фольги.
Поставити сковороду назад на вогонь, налити в грибний сік.
Додати гриби, потім 250 мл вершків і добре перемешть.
Довести соус до кипіння, щоб згустити його трохи.
Додати соки, які виділив ескалоп поки був під фольгою і змішати в останній раз.
Подавати ескалоп з рисом, макаронними виробами або тушкованими овочами, і полити грибним соусом.
Подібні рецепти
Ескалоп свинячий
Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...
Ескалоп зі свинини
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...
Ескалоп з пармской шинкою
Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...
Фарфалле з лососем у вершковому соусі
& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно. опис приготування: Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час...
Фетучіні з лососем у вершковому соусі
Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...