Рецепт Суп з куркою, морквою, селерою і галушками
Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками.
опис приготування:
Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються.
- соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк)
- солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк)
- рослинного жиру— 1 Ст. ложка(Клецьк)
- води з льодом (або холодного бульйону) — 1/2 склянки(125 мл) Клецьк)
- середньої цибулини— 1/2 штуки
- великі моркви— 3 штуки
- великих стебла селери— 2 штуки
- сухого чебрецю— 1 Чайна ложка
- часнику— 2-3 зубчиків(або 3/4 чайної ложки часникового порошку)
- курячого бульйону— 8 склянок
- лаврові листки— 2 штуки
- курячої грудки або грудки індички— 650-900 грам
2. Замісити тісто вручну, сформувати невеликий диск, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 2 в холодильнику (або 30 хвилин в морозилку).
3. Розкачати охолоджене тісто на злегка посипаною борошном поверхні товщиною не менше 6 мм. Розрізати тісто на прямокутники 1 см в ширину і 5 см в довжину. Відкласти в сторону.
4. Моркву і селеру очистити, нарізати скибочками. подрібнити цибулю. У великій каструлі на сильному вогні розтопити вершкове масло. Перемішати з цибулею й овочами. Зменшити вогонь до середнього і готувати, час від часу помішуючи, близько 7 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Перемішати з чебрецем і подрібненим часником і готувати до появи аромату, близько 30 секунд. Додати борошно і розмішати, щоб вона покривала всі овочі.
5. Збільшити вогонь до сильного і повільно додати 1 стакан курячого бульйону, перемішати. Повторити з другою чашкою бульйону. Додати бульйон, постійно помішуючи, щоб уникнути грудок. Додати лавровий лист, зменшити вогонь до середнього і варити протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
6. Додати нарізане м'ясо курки або індички. Якщо ви використовуєте сире м'ясо, варити його на середньому вогні протягом 10 хвилин. В іншому випадку довести суп до кипіння.
7. Додати галушки і перемішати, щоб вони не злиплися між собою. Зменшити вогонь до середнього і варити від 10 до 20 хвилин, в залежності від товщини галушок.
Подібні рецепти
Печеня на сковороді
Рецепт приготування супу на основі яловичого бульйону з морквою, пастернаком, зеленою цибулею і галушками з манної крупи. опис приготування: Цей дуже легкий і корисний суп ідеально підходить для літа. яловичий бульйон— — частин морква— 1 штука пастернак— 1 штука Клецьк:води— 2/3 склянки верш...
Суп з куркою і галушками
Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...
Суп з селерою і куркою
Суп з селерою і куркою підійде і дітям, і дорослим, які піклуються про свою фігуру. Він виходить наваристим, досить легким і корисним. А селера сприяють швидкому обміну речовин. опис приготування: Як приготувати суп з селерою і куркою? 1. Курячі стегенця промийте і покладіть в каструлю. Залийт...
Гречаний суп з картопляними галушками
У моєму дитинстві мама часто варила суп з гречкою. Зараз я зовсім забула про подібне перша страва, але недавно знайшла його рецепт і вирішила згадати. Трохи його "; освіжила ";, додавши дещо від себе. опис приготування: Тепер я знаю, як приготувати гречаний суп з картопляними галушками. Розпов...
Суп з індички з галушками
Суп з індички з галушками - просте, смачне і дієтичне блюдо, яке підійде і для дитячого харчування. Беріть на замітку мій рецепт і радуйте свою сім'ю корисним обідом! опис приготування: Сьогодні я хочу запропонувати суп з незвичайними галушками. Так їх готують в Німеччині. Тісто тут традиційне...