Рецепт Фарфалле з лососем у вершковому соусі
& Quot; Farfalle" – особенно любимы и взрослыми и детьми за форму "бабочек", в честь яких вони і названі, а якщо приготувати фарфалле в вершковому соусі з лососем, то байдужих не буде, це смачно.
опис приготування:
Чи часто ви готуєте фарфалле в вершковому соусі з лососем? Якщо ні, то саме час приготувати це чудове блюдо. Готувати швидко і просто, про це докладно розказано в покрокової інструкції до рецептом.
- Риба сімейства лососевих— 500 грам
- вершки— 200 грам(У рецепті використані 20% -ві вершки)
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Італійські пряні трави (базилік, чебрець, орегано) — 2 чайних ложки
- Біле сухе вино— 40-50 мілілітрів
- часник— 1-2 зубчиків
- Тертий сир— 30-40 грам(В ідеалі — пармезан)
- фарфалле— 200 грам(Макаронні вироби беруться з розрахунку 100 грамів на 1 людини)
На розігріту сковороду влийте оливкову олію, покладіть розрізаний на половинки часник зрізом вниз, додайте трохи чебрецю (свіжого або сушеного).
Влийте вершки і добре прогрійте протягом 3-5 хвилин.
Влийте сухе біле вино і продовжуйте прогрівати, щоб випарувався алкоголь, а вершки загустіть.
В цей час підготуйте філе лосося, наріжте на шматочки.
Покладіть лосось в вершки і продовжуйте гасити приблизно 5 хвилин на невеликому вогні. У цей час паралельно відварюють фарфалле до стану альденте, відповідно до вказівок на упаковці.
Викладіть фарфалле в вершковий соус і ще раз прогрійте, перемішуючи не надто інтенсивно, щоб шматочки риби на розвалилися, для того, щоб всі смаки з'єдналися, сіль за смаком, додайте пряні трави (базилік, орегано).
Подавайте фарфалле з скибочкою лимона, посипавши зверху пармезаном. Це дуже смачно!
Подібні рецепти
Домашній сир для грудничка
Просте італійська страва, яке перетворюється в святкову вечерю за рахунок хороших інгредієнтів - червоної риби, сиру і вершків! показую, як приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі! опис приготування: Щоб приготувати фетучіні з лососем у вершковому соусі, знадобиться обсмажити або зап...
Гриби в вершковому соусі
Гриби - улюблені ласощі дуже багатьох. У них характерний і насичений смак, який не сплутаєш ні з чим. Пропонуємо відмінний варіант до будь-якого гарніру, як приготувати гриби у вершковому соусі. опис приготування: Для приготування страви можна використовувати будь-які гриби на смак, крім цього...
Спагеті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі
Пропоную відмінний рецепт з приготування спагетті з чорнилом каракатиці в вершковому соусі. Особливо сподобається любителям морепродуктів. Дуже добре підходить для святкового, романтичної вечері. опис приготування: Не всі знають, як правильно приготувати спагетті з чорнилом каракатиці в вершко...
Печериці у вершковому соусі
Ніжний тане в роті соус і шматочки грибів… Просто картина маслом! Печериці у вершковому соусі — дивовижне блюдо. Добре і як гарнір, і сам по собі. Побалуйте себе і близьких! опис приготування: вишукане, ароматне, ніжне блюдо. Практично як з французького ресторану. Тільки у вас вдома і прямо з ...
Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...