Рецепт Яловичий язик в духовці
Навіть самий звичайний варений язик - вже сам по собі делікатес, а якщо його ще й запекти, да в ароматної соусі, тоді страва стане більш ніж вишуканим. Я розповім, як приготувати яловичий язик в духовці.
опис приготування:
Незважаючи на те, що яловичий язик вважається делікатесом і подається найчастіше до свят (та й то більшим), готується він дуже просто. Уже навіть елементарно відварений яловичий язик з майонезом - смачне ресторанне блюдо. Але я сьогодні пропоную злегка відійти від традицій і запекти яловичий язик в духовці. Метушні ненабагато більше, але результат вас порадує. приступимо!
- Яловичий язик— 300 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- Соєвий соус— 70 мілілітрів
- спеції— За смаком
- сіль— За смаком
Покладіть мову в глибоку миску, додайте до нього сіль і спеції за смаком, видавіть кілька зубчиків часнику. Залийте соєвим соусом і залиште на 30-60 хвилин, щоб він промаринуватися.
Перекладіть мову разом з маринадом на лист фольги. Щільно загорніть його і відправте в духовку на 1 час.
для 10 хвилин до готовності фольгу розгорніть, щоб зверху мову підрум'янився. Аромат буде стояти просто незвичайний!
Готовий мову охолодіть і поріжте тонкими пластинами. Подавайте на плоскому блюді, прикрасивши зеленню. Їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
Тещин язик з баклажанів
Мова - один з найсмачніших субпродуктів, Котрий, на жаль, не використовується для приготування великої кількості страв, але найчастіше подається просто в відвареному вигляді під соусом. опис приготування: Приготувати яловичий язик в клярі дуже просто. Єдине: яловичий язик необхідно попередньо ...
Яловичий язик в мультиварці
Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування яловичого мови в мультиварці, над плитою стояти менше, та й м'ясо вийде м'якше і соковитіше. здорова, ситна і смачна закуска! опис приготування: Такий простий рецепт яловичого мови в мультиварці добре підходить для випадків, коли хочеться по...
Яловичий язик з солоним огірком
Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...
Стейк яловичий в духовці
Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...
Яловичий рубець в томатному соусі
Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто. опис приготування: Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато бі...