Рецепт Соус для свиных ребрышек

Рецепт Соус для свиных ребрышек
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Если вам по душе аппетитный, пикантный и очень вкусный соус для свиных ребрышек в домашних условиях, тогда предлагаю обратить внимание на этот довольно простой его вариант.

опис приготування:

1. На сковороду с толстым дном или в сотейник отправьте сливочное масло, розтопіть його.

2. очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте пару хвилин.

3. Часник пропустите через пресс и отправьте к луку.

4. Добавьте на сковороду паприку, цукор, влейте уксус и томатный соус.

5. В рецепте приготовления соуса для свиных ребрышек используется острый перец, однако его количество можно варьировать по вкусу.

6. Также добавьте щепотку соли, горчичного порошка и любые специи или сушеные травы по вкусу.

7. Очистіть яблука від шкірки і серцевини. Нарежьте мелкими кубиками и отправьте на сковороду.

8. Вичавіть сік з лимона, влейте в соус вместе с бульоном.

9. Доведіть до кипіння, а затем уберите огонь до минимума.

10. Чтобы соус для свиных ребрышек в домашних условиях получился нужной консистенции, томить его необходимо минимум 1 час.

можливо, понадобится добавить в процессе еще бульона или любых специй, которых покажется мало. Готовый соус нужно немного остудить, но лучше всего приготовить его заранее, щоб він настоявся. Тепер ви знаєте, как приготовить соус для свиных ребрышек. хай щастить!

  • Вершкове масло— 50 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Винний оцет— 1 Чайна ложка
  • Томатний соус— 50 грам
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Перецьь чилі— За смаком
  • Гірчичний порошок— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • лимон— 1 штука
  • яблуко— 2 штуки
  • бульйон— 200 мілілітрів
1. На сковороду с толстым дном или в сотейник отправьте сливочное масло, розтопіть його.

2. очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте пару хвилин.

3. Часник пропустите через пресс и отправьте к луку.

4. Добавьте на сковороду паприку, цукор, влейте уксус и томатный соус.

5. В рецепте приготовления соуса для свиных ребрышек используется острый перец, однако его количество можно варьировать по вкусу.

6. Также добавьте щепотку соли, горчичного порошка и любые специи или сушеные травы по вкусу.

7. Очистіть яблука від шкірки і серцевини. Нарежьте мелкими кубиками и отправьте на сковороду.

8. Вичавіть сік з лимона, влейте в соус вместе с бульоном.

9. Доведіть до кипіння, а затем уберите огонь до минимума.

10. Чтобы соус для свиных ребрышек в домашних условиях получился нужной консистенции, томить его необходимо минимум 1 час.

можливо, понадобится добавить в процессе еще бульона или любых специй, которых покажется мало. Готовый соус нужно немного остудить, но лучше всего приготовить его заранее, щоб він настоявся. Тепер ви знаєте, как приготовить соус для свиных ребрышек. хай щастить!

Подібні рецепти

Соус для тефтелей для дітей

Соус для шаверму (рецепт класичний)

Якщо готуєте тефтелі для дітей, спробуйте їх зробити саме з таким ось чудовим томатним соусом. Соус виходить дуже ніжним і приємним на смак, упевнений, що вашій дитині сподобається! опис приготування: Приготуємо соус для тефтелей для дітей в домашніх умовах. Подрібнюємо і обсмажуємо цибулю, до...

Соус для чіпсів

Соус для чіпсів

Рецепт соусу для чіпсів присвячується таким же фанатам чіпсів, як і я. Якщо Естрелла від Лейс ви відрізняєте з закритими очима — упевнений, соус для чіпсів буде вам цікавий Спробуйте — дуже смачно! опис приготування: Перегляд футбольного матчу, ніч покеру, вечір кіно або просто галаслива вечір...

Соус для маринування курки

Соус для маринування курки

курка, маринована під таким соусом і запечена на шпажках, стане вашим улюбленим блюдом не тільки на свята, але і в звичайні дні! опис приготування: Маринад готуємо в мисці, змішуючи інгредієнти. Потім маринуємо в ньому куряче філе. кунжут білий— 2 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки мед— 2 Ст. ложки ...

Соус для піци

Соус для піци

розповідаю, як приготувати соус для піци — такий, який готують в хороших італійських ресторанах і піцеріях. Цей простий соус для піци зробить вашу піцу в десять разів смачніше! опис приготування: готуючи піцу, практично всі наші співвітчизники віддають перевагу тільки двом компонентам — тесту ...

Соус для тефтелей

Соус для тефтелей

Класичний рецепт соусу для тефтелей — це густа кисло-солодка основа з помідорів і / або томатної пасти, приправлена ​​прянощами, цибулею, часником і сіллю. подробиці приготування — в рецепті! опис приготування: Я пропоную вам трохи змінити традиційну рецептуру і додати в соус для тефтелей трох...