Рецепт Гриби шиітаке по-корейськи

Рецепт Гриби шиітаке по-корейськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Любителі гострих і пікантних страв напевно оцінять шиітаке по-корейськи. Гриби маринуються з морквою, цибулею, часником, свіжої кінзою і спеціями. Виходить чудова закуска на кожен день!

опис приготування:

За великим рахунком, корейську закуску приготувати дуже просто. Щоб заощадити час, можна навіть попередньо відварити грибочки. Процес маринування відбувається в холодильнику за кілька годин, але для більш яскравого смаку можна залишити закуску маринуватися т на всю ніч. хай щастить!

  • шиітаке— 200 грам
  • морква— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 5 зубчиків
  • оцет— 4 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 100 мілілітрів
  • перець— За смаком
  • Перецьь червоний мелений— 1 Ст. ложка
  • коріандр мелений— 1 Чайна ложка
  • Braai— 1 пучок
Гриби шиітаке по-корейськи - фото крок 1 морква, цибуля і часник очищаємо.

Гриби шиітаке по-корейськи - фото крок 2 Дрібно нарізаємо кінзу.

Гриби шиітаке по-корейськи - фото крок 3 грибочки промийте, а потім відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності.

Гриби шиітаке по-корейськи - фото крок 4 Трьом моркву на спеціальній тертці для овочів по-корейськи.

Гриби шиітаке по-корейськи - фото крок 5 подрібнюємо часник, цибулю ріжемо півкільцями.

Гриби шиітаке по-корейськи - фото крок 6 До відвареним шиітаке додайте оцет, цукор і сіль. перемішайте. Потім додайте моркву, цибуля, часник і спеції. Зверху залийте розпеченим рослинним маслом і присипте кінзою. Перемішуємо і відправляємо в холодильник. через 3-4 години можна насолоджуватися пікантною закускою.

Подібні рецепти

Гриби шиітаке з картоплею

Локшина з шиітаке

Гриби шиітаке з картоплею готуються також, як і інші гриби. один виняток — шиітаке готуються швидше. слід знати, що в разі шиітаке використовуються тільки капелюшки, ніжки зазвичай викидають. опис приготування: Як приготувати гриби шиітаке з картоплею? 1. Картоплю очистіть і промийте. розріжте...

Яловичина з шиітаке

Яловичина з шиітаке

Відмінний рецепт для любителів східної кухні. Яловичина з грибами шиітаке виходить дуже смачною, гідної навіть святкового столу. рекомендую спробувати. кількість порцій: 2 гриби шиітаке— 6 штук яловичина— 400 грам Цибуля— 1 штука морква— 2 штуки Олія— За смаком сіль, перець— За смаком Гриб...

Суп з грибами шиітаке

Суп з грибами шиітаке

Суп з грибами шиітаке — простий і дуже смачний. Додамо в суп до шиітаке сир тофу, трохи опеньків або енокі, а також зелений лук. виходить легкий, елегантний і в той же час дуже ситний суп. опис приготування: Суп з шиітаке готується дуже просто і швидко. Складність його приготування — тільки в...

Суп з шиітаке

Суп з шиітаке

Якщо не знаєте, що приготувати з типово східного гриба шиітаке — рекомендую суп з шиітаке на яловичому бульйоні. Виходить дуже смачне і зовсім не важке блюдо. опис приготування: Суп з шиітаке не є якимось традиційним східним блюдом. Швидше це моя особиста імпровізація на східну тему — взяла ти...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...