Рецепт Голубці по-азійському

Рецепт Голубці по-азійському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування голубців по-азійському з капусти напа, яловичого фаршу, коричневого риса, грибів шиітаке, часнику і імбиру.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів.

У великій мисці змішати яловичий фарш, гриби, Мал, часник, імбир, Зелена цибуля, соєвий соус, кунжутну олію, червоний перець і 1 / 2 чайної ложки солі.

вилучити 8 великих зовнішніх листя капусти (якщо листя менш 5 см в ширину, взяти 2 список, щоб вони перекривали один одного).

Розділити начинку між капустяними листами. Щільно згорнути капустяні рулети.

Розкласти голубці швом вниз в формі для випічки. залити 1 склянкою води, накрити вільно алюмінієвою фольгою. випікати від 30 до 35 хвилин. Скропити соками з форми, посипати червоним перцем, якщо це необхідно, і подавати.


  • яловичого фаршу— 240 грам
  • грибів шиітаке— 1200 грам(крупно нарізаних)
  • часнику— 4 зубчики
  • імбиру— 1 Ст. ложка
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • соєвого соусу— 1 Ст. ложка
  • кунжутного масла— 1 Ст. ложка
  • червоного перцю— 1/8-1/4 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • головка капусты Напа— 1 штука
Розігріти духовку до 200 градусів.

У великій мисці змішати яловичий фарш, гриби, Мал, часник, імбир, Зелена цибуля, соєвий соус, кунжутну олію, червоний перець і 1 / 2 чайної ложки солі.

вилучити 8 великих зовнішніх листя капусти (якщо листя менш 5 см в ширину, взяти 2 список, щоб вони перекривали один одного).

Розділити начинку між капустяними листами. Щільно згорнути капустяні рулети.

Розкласти голубці швом вниз в формі для випічки. залити 1 склянкою води, накрити вільно алюмінієвою фольгою. випікати від 30 до 35 хвилин. Скропити соками з форми, посипати червоним перцем, якщо це необхідно, і подавати.


Подібні рецепти

Голубці без рису

Ліниві голубці (простий рецепт)

Якщо ви хочете схуднути або просто стежте за фігурою, то голубці без рису вам обов'язково припадуть до смаку. Цей рецепт створений спеціально для тих, хто звик вважати калорії. опис приготування: Про те, як приготувати голубці без рису, можна прочитати в цьому рецепті. Якщо ви любите це блюдо,...

Голубці ідеальні

Голубці ідеальні

голубці — класичне блюдо української кухні. Голубці можна приготувати як в будні, так і на святковий стіл. Мені це блюдо подобається тим, що його можна подати під різними соусами. Вкуснятина! опис приготування: Голубці часто готую, т.к. це блюдо залишається смачним на другий день і його дуже з...

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...

Голубці з овочів

Голубці з овочів

Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...