Рецепт Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Рецепт Яловичина з картоплею, сиром і кінзою
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт яловичина з картоплею і сиром — приготування святкової вечері з смажених яловичих стейків Рибай запечених з картоплею в хрусткою сирній скоринці.

опис приготування:

Розігріти духовку до 190 градусів. змішати масло, 1 столову ложку кінзи і 1/2 чайної ложки часнику в невеликій мисці. Накрити кришкою і охолодити. змішати залишилися 2 столові ложки кінзи і 1/2 чайної ложки часнику, сир і кайенский перець в мисці, відкласти в сторону.

Змастити лист для випічки оливковою олією, відкласти в сторону. Додати в миску з сирною сумішшю картопля, перемішати. Впорядкувати картопля в один шар на підготовленому аркуші для випічки. випікати 20 хвилин, перевернути картоплю і випікати до золотистого кольору, близько 20 хвилин.

Між іншим, приправити обидві сторони яловичини сіллю і перцем. Смажити на середній сковороді на сильному вогні. Змастити яловичину з обох сторін рослинним маслом. Зменшити вогонь до середнього. смажити яловичину 7 хвилин, перевернути і готувати від 7 до 8 хвилин. Полити кожен стейк сумішшю кінзи і масла. Подавати з картоплею.


  • яловичих стейка— 2 штуки
  • вершкового масла— 3 Ст. ложки
  • кінзи— 3 Ст. ложки
  • часнику— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
  • картоплі— 2 штуки(270 г кожен, очищенных и нарезанный на полосы)
Розігріти духовку до 190 градусів. змішати масло, 1 столову ложку кінзи і 1/2 чайної ложки часнику в невеликій мисці. Накрити кришкою і охолодити. змішати залишилися 2 столові ложки кінзи і 1/2 чайної ложки часнику, сир і кайенский перець в мисці, відкласти в сторону.

Змастити лист для випічки оливковою олією, відкласти в сторону. Додати в миску з сирною сумішшю картопля, перемішати. Впорядкувати картопля в один шар на підготовленому аркуші для випічки. випікати 20 хвилин, перевернути картоплю і випікати до золотистого кольору, близько 20 хвилин.

Між іншим, приправити обидві сторони яловичини сіллю і перцем. Смажити на середній сковороді на сильному вогні. Змастити яловичину з обох сторін рослинним маслом. Зменшити вогонь до середнього. смажити яловичину 7 хвилин, перевернути і готувати від 7 до 8 хвилин. Полити кожен стейк сумішшю кінзи і масла. Подавати з картоплею.


Подібні рецепти

Яловичина з картоплею-фрі та соусом

Квас з пшона

Рецепт приготування смаженої яловичини з часником, цибульним порошком, картоплею-фрі та соусом на м'ясному бульйоні. опис приготування: Улюблений вечерю американців - обсмажена яловичина, картопля-фрі і соус. яловичини— 450 грам часнику— 1 Ст. ложка порошку цибулі— 1 Ст. ложка борошна— 5 Ст...

Яловичина з картоплею на сковороді

Яловичина з картоплею на сковороді

На сковороді виходить смачна і красива яловичина з картоплею. Дуже ніжна завдяки вершкам, і в той же час пікантна за рахунок гірчиці і часнику. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Пікантна і ароматна яловичина з картоплею готується на сковороді в такий спосіб. Спочатку поріжте м'ясо і ...

Яловичина з картоплею в казані

Яловичина з картоплею в казані

Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина по-французьки з картоплею

Яловичина по-французьки з картоплею

Неймовірно смачна страва, яке підійде на кожен день, та й на святковому столі буде мати гарний вигляд. Ніжне м'ясо з картоплею під ароматною сирною шапкою — пальчики оближеш. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-французьки з картоплею, напевно, відомий практично кожній господині...