Рецепт Яловичина тушкована з картоплею
Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно.
опис приготування:
ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак готується воно саме по собі, практично не вимагаючи вашої участі, тому блюдо можна сміливо заносити в список простих. Якщо яловичина у вас — свіжа і якісна, то страва вийде дуже ситним і смачним.
Удачі в приготуванні!
- Цибуля (нарізаний) — 60 грам
- бекон (нарізаний кубиками) — 80 грам
- яловичина— 700 грам
- часник (подрібнений) — 1 Чайна ложка
- петрушка сушена— 2 чайних ложки
- сіль, перець— — За смаком
- борошно— 2,5 Ст. ложки
- морква— 1 штука
- Картопля— 300 грам
- печериці— 10 штук
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Олія соняшникова— 1 Ст. ложка
У сковороді розігріваємо олію, на среднем огне обжариваем лук и бекон в течение 1-2 хвилин. Затем лук и бекон аккуратно извлекаем из сковороды, а выделившийся жир оставляем. Лук и бекон не выбрасываем — він нам ще знадобиться.
Теперь добавляем в сковороду измельченный чеснок и говядину. Обжариваем на быстром огне до коричневой корочки на кусочках говядины. солимо, перчим, додаємо петрушку.
Коли м'ясо покриється скоринкою, добавляем в сковороду муку и быстро ее перемешиваем, не допускаючи утворення грудочок.
Затем возвращаем в кастрюлю бекон и лук, а также добавляем морковь и вино. Доводимо до кипіння і кип'ятимо ще 5 хвилин на середньому вогні.
Затем вливаем говяжий бульон, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо 75-80 хвилин.
Затем добавляем средними кусочками нарезанный картофель и пополам разрезанные шампиньоны, томатную пасту и немножко воды. Перемішуємо і варимо ще 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою.
Затем снимаем крышку и увариваем до нужной густоты соуса (ще близько 15-20 хвилин).
Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Рогалики на пиві
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...
Яловичина, тушкована з баклажанами
М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...
Яловичина, тушкована з огірками
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...
Яловичина тушкована з пивом і паприкою
Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...
Яловичина тушкована з грибами
Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...