Рецепт Яловичина тушкована з картоплею

Рецепт Яловичина тушкована з картоплею
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно.

опис приготування:

ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак готується воно саме по собі, практично не вимагаючи вашої участі, тому блюдо можна сміливо заносити в список простих. Якщо яловичина у вас — свіжа і якісна, то страва вийде дуже ситним і смачним.

Удачі в приготуванні!


  • Цибуля (нарізаний)  — 60 грам
  • бекон (нарізаний кубиками)  — 80 грам
  • яловичина— 700 грам
  • часник (подрібнений)  — 1 Чайна ложка
  • петрушка сушена— 2 чайних ложки
  • сіль, перець— — За смаком
  • борошно— 2,5 Ст. ложки
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 300 грам
  • печериці— 10 штук
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Олія соняшникова— 1 Ст. ложка
Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 1 Підготуємо всі інгредієнти. Говядину нарезаем кубиками стороной 2-3 см, бекон і цибулю — невеликими кубиками, морква — кільцями.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 2 У сковороді розігріваємо олію, на среднем огне обжариваем лук и бекон в течение 1-2 хвилин. Затем лук и бекон аккуратно извлекаем из сковороды, а выделившийся жир оставляем. Лук и бекон не выбрасываем — він нам ще знадобиться.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 3 Теперь добавляем в сковороду измельченный чеснок и говядину. Обжариваем на быстром огне до коричневой корочки на кусочках говядины. солимо, перчим, додаємо петрушку.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 4 Коли м'ясо покриється скоринкою, добавляем в сковороду муку и быстро ее перемешиваем, не допускаючи утворення грудочок.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 5 Затем возвращаем в кастрюлю бекон и лук, а также добавляем морковь и вино. Доводимо до кипіння і кип'ятимо ще 5 хвилин на середньому вогні.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 6 Затем вливаем говяжий бульон, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо 75-80 хвилин.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 7 Затем добавляем средними кусочками нарезанный картофель и пополам разрезанные шампиньоны, томатную пасту и немножко воды. Перемішуємо і варимо ще 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 8 Затем снимаем крышку и увариваем до нужной густоты соуса (ще близько 15-20 хвилин).

Яловичина тушкована з картоплею - фото крок 9 Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина, тушкована по-російськи

Рогалики на пиві

Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Яловичина, тушкована з огірками

Яловичина, тушкована з огірками

яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...

Яловичина тушкована з грибами

Яловичина тушкована з грибами

Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...