Рецепт Яловичина «Веллінгтон»

Рецепт Яловичина «Веллінгтон»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Надзвичайно смачне і гарне блюдо родом з Англії - яловичина "; Веллінгтон ";. м'ясо, яке запікається разом з цибулею і грибами, за визначенням не може бути поганим. Давайте розберемося з рецептом.

опис приготування:

розповім, як правильно приготувати яловичину & ​​quot; Веллінгтон ";. Таке блюдо стане справжньою окрасою святкового столу. Перед приготуванням зверніть увагу на якість м'яса, оскільки це один з головних чинників, які впливають на смак і кінцевий результат. Щоб м'ясо було соковитим і рожевим на зрізі, вихідний продукт повинен бути високої якості. Трохи зусиль - і приголомшливого смаку м'ясне блюдо здивує ваших гостей.

  • яловичина (вирізка)  — 700 грам
  • печериці— 400 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • тісто листкове, упаковка— 1 штука
  • Олія соняшникова— За смаком(Для обжарки)
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— За смаком
  • молоко— 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне— 1,5 Ст. ложки
1 Обсмажте цілі шматки м'яса на розпеченій сковороді з усіх боків.

2 Викладіть на блюдо, сіль і poperčite.

3 На суміші соняшникової та вершкового масла обсмажте порізані пластиками печериці та порізану цибулю.

4 Отриману масу за допомогою блендера перетворите в кашку.

5 Розкачайте тісто на посипаній борошном поверхні. Викладіть на нього грибну масу, зверху покладіть м'ясо.

6 Верху і боки м'яса також змастити цією грибний сумішшю. Загорніть все в тісто. Краї щільно защипніть, щоб вийшов пиріжок.

7 Випікайте цей своєрідний пиріг в духовці, розігрітій до 190 градусів, протягом 45 хвилин.

8 Для приготування соусу поріжте одну цибулину і обсмажте її в тій сковороді, де обсмажувалося м'ясо. Довести цибулю до poluprozračnosti.

9 додайте борошно, молоко, приправити сіллю, поперчіть і готуйте до загустіння.

10 Готове м'ясо вийміть з духовки, полийте соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Зрази по-польськи

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...