Рецепт Соус з м'яти і гороху

Рецепт Соус з м'яти і гороху
Кількість порцій: 4 Час приготування: 5 хв.
Соус виходить дуже ніжний і делікатний. Можете намазати його на хліб або змішати з вареними макаронами, а також подати з чіпсами або крекерами. Хочете знати, як приготувати соус з м'яти і гороху?

опис приготування:

Соус можна зберігати в холодильнику. У нього кремова консистенція і дуже делікатний, освіжаючий смак. Для нього використовую молодий зелений горошок і його пагони. Блюдо дуже корисне і низькокалорійне. Ви зможете зробити такий соус за пару хвилин.

  • Горошок зелений— 0,5 склянки
  • Пагони молодого гороху— 0,5 склянки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • горіхи— 1 1/3 склянки
  • лимон— 0,5 штуки(сік)
  • вода— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • м'ята— 2 штуки
Соус з м'яти і гороху - фото крок 1 1. У чашу блендера викладіть молодий зелений горох, додайте горіхи, часник, вичавіть сік половинки лимона, наріжте крупно м'яту, додайте паростки гороху, посоліть і поперчіть суміш, додайте оливкову олію і збийте. За необхідності додайте воду.

Соус з м'яти і гороху - фото крок 2 2. Збийте до утворення кремовою і ніжної консистенції.

Соус з м'яти і гороху - фото крок 3 3. Перекладіть соус в миску і насолоджуйтеся його смаком.

Подібні рецепти

Суп з гороху

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яти і гороху muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH nam...' at line 1

Якщо вам до душі прості, апетитні і легкі перші страви, рекомендую спробувати повторити цей класний варіант, як приготувати суп з гороху зеленого з вершками, він ніжний і смачний. опис приготування: Перевага цього рецепта в тому, що основою може бути як свіжий, так і заморожений горошок. Перед...

Суп з рису і гороху

Суп з рису і гороху

Рецепт приготування супу з рису і гороху. кількість порцій: 6 вершкове масло— 60 грам оливкова олія— 2-3 Ст. ложок бекон— 120 грам(дрібно нарізаного) цибулина— 1 штука(середня, дрібно нарізування) горошик— 120 грам бульйон— 2 L петрушка— 1 Ст. ложка(дрібно нарізаної ) Мал— 300 грам сир пармезан...

Суп-пюре з зеленого гороху

Суп-пюре з зеленого гороху

Простий рецепт супу з зеленого гороху просто створений для весни, коли організму так хочеться чогось свіжого і радісного! Але і в інші пори року він цілком доречний. готуємо! опис приготування: це чудове — просте, доступне і дуже смачне — страва, навіть не сумнівайтеся! Він не відкладеться зай...

Суп з турецького гороху

Суп з турецького гороху

Рецепт приготування горохового супу з лимонним соком і оливковою олією. опис приготування: Залийте горох водою, після чого залиште його на ніч. Воду злити на наступний день, а горох кладеться в каструлю, заливається півтора літра чистої води і ставиться на вогонь. Варити до тих пір, поки не ро...

Суп з зеленого гороху

Суп з зеленого гороху

Такий суп я готую в сезон свіжого зеленого горошку, але можна скористатися і замороженим. Для ситності страви додайте рис, для свіжої нотки - листя м'яти. Суп виходить ніжним, смачним і ситним. опис приготування: Освіжаючий літній суп-пюре з оксамитової текстурою обов'язково вам сподобається. ...