Рецепт Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Рецепт Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 30 хв.
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися!

опис приготування:

Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт, оскільки таким чином можна приготувати практично будь-яку білу рибу. Я готувала пангасіуса, однак ви можете аналогічно приготувати тіляпія, камбалу, тріску або будь-яку іншу подібну рибу. Блюдо готується швидко, виходить смачним і досить легким — всього 130 ккал в порції, тому це — відмінний буденний вечерю!

  • філе риби— 900 грам
  • Оливкова або соняшникова олія— 1 Ст. ложка
  • Сік лимона— 1/2 штуки
  • Сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • Панірувальні сухарі— 70 грам
  • Сир пармезан— 20 грам
  • петрушка— — За смаком
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 1 Філе риби розрізаємо на порційні шматочки.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 2 Кожен шматок риби натираємо сіллю і перцем, скроплюємо лимонним соком і оливковою олією.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 3 На дрібній тертці натираємо твердий сир.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 4 В одну миску додаємо тертий сир, дрібно посічену петрушку і панірувальні сухарі.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 5 гарненько перемішуємо.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 6 Кожен шматочок риби гарненько обвалюють в сухої суміші. Потім викладаємо рибу на решітку, а під грати обов'язково підставляємо деко з фольгою — туди буде капати сік.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 7 Ще раз скроплюємо рибу оливковою олією — і в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15 хвилин.

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном - фото крок 8 Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном готове. Подаємо в гарячому вигляді з овочевим гарніром або рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Цвітна капуста в клярі і панірувальних сухарях

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...

Філе риби в мультиварці

Філе риби в мультиварці

Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби на сковороді

Філе риби на сковороді

Сьогодні я розповім, як приготувати філе риби на сковороді просто, швидко і смачно. Рецепт не буде особливим, проте смак рибки вам сподобається. Приступаємо до приготування! опис приготування: По бажанню, рибку попередньо можна замаринувати в лимонному соку зі спеціями. Так вона вийде ароматні...