Рецепт Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися!
опис приготування:
Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт, оскільки таким чином можна приготувати практично будь-яку білу рибу. Я готувала пангасіуса, однак ви можете аналогічно приготувати тіляпія, камбалу, тріску або будь-яку іншу подібну рибу. Блюдо готується швидко, виходить смачним і досить легким — всього 130 ккал в порції, тому це — відмінний буденний вечерю!
- філе риби— 900 грам
- Оливкова або соняшникова олія— 1 Ст. ложка
- Сік лимона— 1/2 штуки
- Сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- Панірувальні сухарі— 70 грам
- Сир пармезан— 20 грам
- петрушка— — За смаком
Кожен шматок риби натираємо сіллю і перцем, скроплюємо лимонним соком і оливковою олією.
На дрібній тертці натираємо твердий сир.
В одну миску додаємо тертий сир, дрібно посічену петрушку і панірувальні сухарі.
гарненько перемішуємо.
Кожен шматочок риби гарненько обвалюють в сухої суміші. Потім викладаємо рибу на решітку, а під грати обов'язково підставляємо деко з фольгою — туди буде капати сік.
Ще раз скроплюємо рибу оливковою олією — і в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15 хвилин.
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном готове. Подаємо в гарячому вигляді з овочевим гарніром або рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Цвітна капуста в клярі і панірувальних сухарях
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...
Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...
Філе червоної риби в духовці
Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...
Філе риби в мультиварці
Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...
Філе риби на сковороді
Сьогодні я розповім, як приготувати філе риби на сковороді просто, швидко і смачно. Рецепт не буде особливим, проте смак рибки вам сподобається. Приступаємо до приготування! опис приготування: По бажанню, рибку попередньо можна замаринувати в лимонному соку зі спеціями. Так вона вийде ароматні...