Рецепт Яловичина у вині в мультиварці

Рецепт Яловичина у вині в мультиварці
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом.

опис приготування:

Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій:

1. Нарізати бекон смужками, печериці — часточками. Дрібно нарізати цибулю, моркву нарізати кружечками. часник подрібнити.

2. Яловичину нарізати невеликими шматочками (2x2).

3. Включаємо мультиварку в режим "; Запіканка" і підсмажуємо бекон 5 хвилин до золотистої скоринки (кришка мультиварки відкрита). Додати до бекону нарізану цибулю і часник і згасити ще пару хвилин. Потім додати нарізану шматочками яловичину і печериці, все разом підрум'янити 5 хвилин до скориночки, помішуючи.

4. Додаємо червоне вино, морква, трави. Трави додаються цілим пучком. все посолити. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо на режим "; Гасіння" і закінчив 2 годину.

До столу подаємо з гарніром з рису або свіжим салатом з овочів. Смачного!

  • Пляшка червоного вина— 750 мілілітрів
  • цибулина— 1 штука
  • Бекон або грудинка— 250 грам
  • часник— 3 зубчики
  • печериці— 500 грам
  • пісна яловичина— 750 грам
  • морква— 750 грам
  • букет гарні (лавровий лист, петрушка, чебрець)  — 1 штука
Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій:

1. Нарізати бекон смужками, печериці — часточками. Дрібно нарізати цибулю, моркву нарізати кружечками. часник подрібнити.

2. Яловичину нарізати невеликими шматочками (2x2).

3. Включаємо мультиварку в режим "; Запіканка" і підсмажуємо бекон 5 хвилин до золотистої скоринки (кришка мультиварки відкрита). Додати до бекону нарізану цибулю і часник і згасити ще пару хвилин. Потім додати нарізану шматочками яловичину і печериці, все разом підрум'янити 5 хвилин до скориночки, помішуючи.

4. Додаємо червоне вино, морква, трави. Трави додаються цілим пучком. все посолити. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо на режим "; Гасіння" і закінчив 2 годину.

До столу подаємо з гарніром з рису або свіжим салатом з овочів. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина в білому вині

Піца зі смаженою куркою

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...

Яловичина, тушкована у вині

Яловичина, тушкована у вині

Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...