Рецепт Яловичина у вині в мультиварці
Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом.
опис приготування:
Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій:
1. Нарізати бекон смужками, печериці — часточками. Дрібно нарізати цибулю, моркву нарізати кружечками. часник подрібнити.
2. Яловичину нарізати невеликими шматочками (2x2).
3. Включаємо мультиварку в режим "; Запіканка" і підсмажуємо бекон 5 хвилин до золотистої скоринки (кришка мультиварки відкрита). Додати до бекону нарізану цибулю і часник і згасити ще пару хвилин. Потім додати нарізану шматочками яловичину і печериці, все разом підрум'янити 5 хвилин до скориночки, помішуючи.
4. Додаємо червоне вино, морква, трави. Трави додаються цілим пучком. все посолити. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо на режим "; Гасіння" і закінчив 2 годину.
До столу подаємо з гарніром з рису або свіжим салатом з овочів. Смачного!
- Пляшка червоного вина— 750 мілілітрів
- цибулина— 1 штука
- Бекон або грудинка— 250 грам
- часник— 3 зубчики
- печериці— 500 грам
- пісна яловичина— 750 грам
- морква— 750 грам
- букет гарні (лавровий лист, петрушка, чебрець) — 1 штука
1. Нарізати бекон смужками, печериці — часточками. Дрібно нарізати цибулю, моркву нарізати кружечками. часник подрібнити.
2. Яловичину нарізати невеликими шматочками (2x2).
3. Включаємо мультиварку в режим "; Запіканка" і підсмажуємо бекон 5 хвилин до золотистої скоринки (кришка мультиварки відкрита). Додати до бекону нарізану цибулю і часник і згасити ще пару хвилин. Потім додати нарізану шматочками яловичину і печериці, все разом підрум'янити 5 хвилин до скориночки, помішуючи.
4. Додаємо червоне вино, морква, трави. Трави додаються цілим пучком. все посолити. Закриваємо кришку мультиварки, включаємо на режим "; Гасіння" і закінчив 2 годину.
До столу подаємо з гарніром з рису або свіжим салатом з овочів. Смачного!
Подібні рецепти
Піца зі смаженою куркою
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...