Рецепт Яловичина, тушкована по-російськи
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба.
опис приготування:
М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки.
Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками свинячого шпику, укладаємо на нього шматочки обсмаженого м'яса.
Нарізаємо соломкою моркву, селера, ріпчаста цибуля і висипаємо їх на м'ясо. Зверху розміщуємо дрібно нарізані шматочки бородинского хліба. Якщо саме бородинского хліба не виявилося під рукою, то можна додати і звичайний хліб, посипавши його кмином і коріандром до смаку.
солимо. Викладаємо чорний перець горошком і лавровий лист.
Тепер ще один шар м'яса, овочів, хліба і спецій.
Все це заливаємо бульйоном, приготованого з кубика, так, щоб верхній шар м'яса був закритий.
Ставимо жаровню на плиту і доводимо до кипіння.
Потім накриваємо кришкою і тушкуємо в духовці при температурі 170 градусів 1,5-2 годину.
для 30 хвилин до готовності додаємо сметану і сіль за смаком, якщо необхідно.
Готову страву посипаємо свіжою зеленню і подаємо в керамічних горщиках.
Смачного!
- яловичина— 900 грам
- мука— 30 грам
- цибуля— 1 штука
- морква— 3 штуки
- селера корінь— 1 штука
- хліб бородинський— 60 грам
- свинячий шпик— 90 грам
- рослинна олія— — За смаком
- бульйонний кубик— 1 штука
- крем— 90 грам
- чорний перець горошком— — За смаком
- лавровий лист— — За смаком
- зелень— — За смаком
Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками свинячого шпику, укладаємо на нього шматочки обсмаженого м'яса.
Нарізаємо соломкою моркву, селера, ріпчаста цибуля і висипаємо їх на м'ясо. Зверху розміщуємо дрібно нарізані шматочки бородинского хліба. Якщо саме бородинского хліба не виявилося під рукою, то можна додати і звичайний хліб, посипавши його кмином і коріандром до смаку.
солимо. Викладаємо чорний перець горошком і лавровий лист.
Тепер ще один шар м'яса, овочів, хліба і спецій.
Все це заливаємо бульйоном, приготованого з кубика, так, щоб верхній шар м'яса був закритий.
Ставимо жаровню на плиту і доводимо до кипіння.
Потім накриваємо кришкою і тушкуємо в духовці при температурі 170 градусів 1,5-2 годину.
для 30 хвилин до готовності додаємо сметану і сіль за смаком, якщо необхідно.
Готову страву посипаємо свіжою зеленню і подаємо в керамічних горщиках.
Смачного!
Подібні рецепти
Cир ольтермані в домашніх умовах
Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...
Яловичина тушкована з соєвим соусом
Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем. опис приготування: Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування. яловичини— 1-1,8 кілограма великий лук— 1 штука...
Яловичина, тушкована в мультиварці «полярна зірка»
яловичина, тушкована в мультиварці "; Поларіс ";, — це дуже смачне і ситне блюдо, яке ми готуємо з морквою, цибулею, борошном, водою і спеціями. просто, смачно, корисно. опис приготування: Дуже просто і зручно готувати в мультиварці. Я особисто обожнюю готувати в моєї ненаглядної мультиварці ф...
Яловичина тушкована в горщику
Один з кращих способів приготування яловичини, який тільки можна придумати — ніжне м'ясо в гірчично-сметанному заливанні. розповідаю, як приготувати яловичину тушковану в горщику. Насолоджуйтесь опис приготування: Я вже не знаю кому як, але для мене приготування яловичини — це хвора тема, що я...
Яловичина, тушкована з баклажанами
М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...