Рецепт Яловичина, тушкована з огірками
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість.
опис приготування:
яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже писала, надають страві неповторну кислинку. Таке м'ясо можна подавати з будь-яким гарніром або ж просто з овочами і хлібом. Особисто я, найбільше люблю з картопляним пюре, в центр якого кладу трохи вершкового масла. М-м-м, пальчики оближеш! На приготування яловичини у мене йде близько години, зате м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 800 грам
- Соняшникова олія— 2 Ст. ложки
- кетчуп— 6 Ст. ложок
- Солоні огірки— 6 штук
- сіль, перець— — За смаком
- Хміль-сунелі, майоран, прованські трави— — За смаком
розігріваємо сковорідку, вливаем масло и кладем кусочки мяса.
Готуємо на сильному вогні, поэтому все время перемешиваем. солі, перчимо і додаємо приправи.
через хвилин 5 додаємо 4 ложки кетчупу, перемішуємо.
В сковородку вливаем воду и тушим мясо на среднем огне около 30-35 хвилин.
нарізаємо огірки.
В кастрюлю или в сотейник кладем огурцы, добавляем тушенное мясо и вливаем соус со сковородки.
У каструлю додаємо 2 склянки води і 2 столовые ложки кетчупа и тушим еще 15-20 хвилин на середньому вогні.
Смачного!
Подібні рецепти
Квашена капуста (хрустка і соковита)
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...
Яловичина, тушкована з баклажанами
М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...
Яловичина тушкована з картоплею
Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...
Яловичина тушкована з пивом і паприкою
Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...
Яловичина тушкована з грибами
Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...