Рецепт Яловичина, тушкована з огірками

Рецепт Яловичина, тушкована з огірками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість.

опис приготування:

яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже писала, надають страві неповторну кислинку. Таке м'ясо можна подавати з будь-яким гарніром або ж просто з овочами і хлібом. Особисто я, найбільше люблю з картопляним пюре, в центр якого кладу трохи вершкового масла. М-м-м, пальчики оближеш! На приготування яловичини у мене йде близько години, зате м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим.

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 800 грам
  • Соняшникова олія— 2 Ст. ложки
  • кетчуп— 6 Ст. ложок
  • Солоні огірки— 6 штук
  • сіль, перець— — За смаком
  • Хміль-сунелі, майоран, прованські трави— — За смаком
яловичина, тушкована з огірками - фото крок 1 Мясо промываем в холодной воде, затем просушиваем и нарезаем на произвольные кусочки небольшого размера.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 2 розігріваємо сковорідку, вливаем масло и кладем кусочки мяса.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 3 Готуємо на сильному вогні, поэтому все время перемешиваем. солі, перчимо і додаємо приправи.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 4 через хвилин 5 додаємо 4 ложки кетчупу, перемішуємо.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 5 В сковородку вливаем воду и тушим мясо на среднем огне около 30-35 хвилин.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 6 нарізаємо огірки.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 7 В кастрюлю или в сотейник кладем огурцы, добавляем тушенное мясо и вливаем соус со сковородки.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 8 У каструлю додаємо 2 склянки води і 2 столовые ложки кетчупа и тушим еще 15-20 хвилин на середньому вогні.

яловичина, тушкована з огірками - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина, тушкована по-російськи

Квашена капуста (хрустка і соковита)

Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Яловичина тушкована з пивом і паприкою

Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом, паприка, цибулею, часником, морквою і картоплею. опис приготування: Це пікантне ароматне блюдо припаде до душі любителям гострого. оливкового масла— 3 Ст. ложки вершкового масла— 1 Ст. ложка яловичини— 900 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зу...

Яловичина тушкована з грибами

Яловичина тушкована з грибами

Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем. опис приготування: До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони. яловичини— 900 грам борошна— 2 Ст. ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки оливкового масла— 2 ...