Рецепт Яловича печінка з картоплею
Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником.
опис приготування:
1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку.
2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в рослинному маслі. досить 10-15 хвилин на середньому вогні. викласти печінку. Додати сіль і перець за смаком. гарненько перемішати. Закрити кришкою і тушкувати до повної готовності.
3. У невеликій мисці збити курячі яйця. Додати сіль. Залити яєчної сумішшю картопля. Готувати ще близько 5 хвилин. Смачного!
- картопля— 4 штуки
- яловича печінка— 300 грам
- Зелена цибуля— 6 штук
- часник— 1 зубчик
- рослинна олія— 4 Ст. ложки
- яйця— 6 штук
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в рослинному маслі. досить 10-15 хвилин на середньому вогні. викласти печінку. Додати сіль і перець за смаком. гарненько перемішати. Закрити кришкою і тушкувати до повної готовності.
3. У невеликій мисці збити курячі яйця. Додати сіль. Залити яєчної сумішшю картопля. Готувати ще близько 5 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Яловича печінка відварна
кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...
Яловича печінка з червоною цибулею
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...