Рецепт Яловича вирізка в сирній скоринці

Рецепт Яловича вирізка в сирній скоринці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Яловича вирізка в сирній скоринці — типово чоловіче, холостяцьке блюдо. Вельми примітивне в приготуванні, безискусственность, але дуже ситне і, головне, м'ясне.

опис приготування:

Безперечно, яловича вирізка в сирній скоринці — не саме корисне і дієтичне блюдо, але іноді побалувати себе все-таки можна. Про відмінному поєднанні яловичини і сиру кухарі знають вже давно, однак обсмажування яловичини в сирному клярі — це вельми оригінальний спосіб приготування яловичої вирізки. Блюдо кілька грубувате, але дуже ситне, тому користується великим успіхом у сильної частини населення.

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • сир— 100 грам
  • гірчичний— 2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 50 грам
  • крохмаль— 2 Ст. ложки
  • яйце— 3 штуки
  • борошно— 50 грам
Яловича вирізка в сирній скоринці - фото крок 1 Беремо яловичу вирізку, нарізаємо її на порційні шматочки — не дуже дрібні.

Яловича вирізка в сирній скоринці - фото крок 2 Маринуємо нарізану яловичину в суміші солі, перцю і гірчиці. Нехай маринується хоча б годинку.

Яловича вирізка в сирній скоринці - фото крок 3 Поки м'ясо маринується, натираємо сир на дрібній тертці.

Яловича вирізка в сирній скоринці - фото крок 4 Готуємо сирний кляр. Для цього змішуємо сир, яйця і крохмаль, і збиваємо їх за допомогою міксера до однорідності.

Яловича вирізка в сирній скоринці - фото крок 5 Замариновані шматочки яловичої вирізки обваляти в борошні, потім вмочити в сирний кляр і обсмажити на сковороді 2-3 хвилини з кожного боку.

Подібні рецепти

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка в томатному соусі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...

Яловича вирізка в грибному соусі

Яловича вирізка в грибному соусі

Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...

Яловича печінка по-швидкому

Яловича печінка по-швидкому

кількість порцій: 5-6 печінка яловича— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 5-6 штук мука— 2-3 Ст. ложок молоко або вершки— 50-70 грам масло рослинне— 20 грам Печінка чистимо від плівки і ріжемо кубиками, цибуля шаткуємо півкільцями. обвалюють печінку в борошні нагріваємо в казані або гли...

Яловича печінка з картоплею

Яловича печінка з картоплею

Старорусский рецепт приготування яловичої печінки з картоплею, цибулею і часником. опис приготування: 1. Почистити і нарізати картоплю дрібною соломкою. Дрібно покришити цибулю з часником. Через м'ясорубку пропустити яловичу печінку. 2. нагріти сковороду. обсмажити цибулю, часник і картопля в ...