Рецепт «він»

Рецепт «він»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 5 г. 30 хв.
Нехай вас не лякає дивна назва, під ним ховається дуже смачна закуска з сирої риби. Розповідаю простий і доступний рецепт, як приготувати «Хе». Готую цю закуску з щуки з великою кількістю спецій.

опис приготування:

Хе - це корейська закуска з сирої риби або м'яса, до яких додаються овочі і пекучі спеції. Страву можна подати самостійно, а також приготувати смачний салат на його основі. Переважно вибирати сорти хижої риби (якщо використовуєте рибу). Приготування полягає в тому, що блюдо довго наполягають в холодильнику.

  • щука (філе)  — 1,5 кілограма
  • оцет (70%)  — 4 Ст. ложки
  • цибулина— 3 штуки
  • морквина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Соняшникова олія— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Koriandr— 1 щіпка
  • Чорний і червоний перець— За смаком
  • Спеції до риби— За смаком
1 Рибне філе вимийте і витріть його серветками, потім наріжте філе смужками близько 1 сантиметри завширшки.

2 Очистіть часник і пропустіть його через прес. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи або наріжте тонкою соломкою.

3 Викладіть рибу в миску і рясно посоліть, влийте 2 ложки оцту і подрібнений часник. Перемішайте і відправте миску в холодильник на 2 годину (можна на ніч).

4 Дістаньте рибу і додайте до неї морква, а також всі спеції, ще раз перемішайте і знову відправте в холодильник на 2 годину.

5 На рослинному маслі обсмажте цибулю і ще гарячим перекладіть його до риби (разом з маслом), перемішайте весь вміст, а потім поставте миску ще раз в холодильник на 1 час.

6 Готове «Хе» з щуки подавайте до столу холодним. Смачного!

Подібні рецепти

Він послався gorbuši

Пшоняна каша з родзинками

А ось і ще одне приголомшливе блюдо корейської кухні, яке добре прижилося у нас. Хе з горбуші може бути і закускою, і салатом, і самостійною стравою, давайте спробуємо приготувати його самі. опис приготування: З численних страв корейської кухні далеко не всі припадають до смаку нашій людині, і...

«він» з курки

«він» з курки

Морква по-корейськи - це не єдине, ніж можна поласувати в корейської кухні. розповідаю, як приготувати «Хе» з курки. Блюдо дуже популярно і любимо далеко за межами Кореї. опис приготування: Особливість приготування цієї страви в тому, що робиться воно з сирого продукту. Найпопулярніший варіант...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...