Рецепт Вершково-Шоколадна Карамель

Рецепт Вершково-Шоколадна Карамель
Кількість порцій: 48 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування вершково-шоколадних карамельних цукерок надовго стане найпопулярнішим в будинку, де багато любителів солодощів, приготованих своїми руками.

опис приготування:

Вершково-шоколадні карамельні цукерки на основі вершків, згущеного молока і какао з додаванням меленого волоського горіха стануть втіленням вишуканості смаку господині, якщо ви приготуєте цей десерт для своїх гостей і близьких.

  • жирних вершків— 3 склянки
  • згущеного молока— 2/3 склянки
  • цукру-піску— 2 склянки
  • світлого кукурудзяного сиропу— 2 склянки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • какао— 85 грам
  • волоських горіхів— 1 Склянка(рубаних)
  • ванільного екстракту— 2 чайних ложки
Вершково-Шоколадна Карамель - фото крок 1 1. Змішати вершки і молоко в пароварці. кип'ятити воду, поки суміш не нагріється, потім зменшити вогонь до мінімуму.

Вершково-Шоколадна Карамель - фото крок 2 2. У великій каструлі змішати цукор, сироп і сіль. Довести на середньому вогні до кипіння, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Кип'ятити протягом 1 хвилини, потім зменшити вогонь.

Вершково-Шоколадна Карамель - фото крок 3 3. Повільно додавати суміш вершків, по півсклянки за один раз, розмішуючи протягом 5 хвилин після кожного вливання, поки цукор не покорічневеет. Додати терте какао. Розігрівати суміш до 117 ° С (242° F).

Вершково-Шоколадна Карамель - фото крок 4 4. Зняти з вогню. Додати і розмішати волоський горіх і ваніль. Вилити в змащену 13x9x2-дюймову форму і залишити остигати до порізки.

Вершково-Шоколадна Карамель - фото крок 5 5. Зберігати в сухому і прохолодному місці. Загорнуті в целофан, ці цукерки можуть лежати до 2 тижнів, проте вам не вдасться зберігати їх і пару днів - настільки смачно виходить.

Подібні рецепти

Вершково-часниковий суп

Суп з буряка

Рецепт приготування ароматного пюреобразного супу з курячого бульйону, сухого білого вина, часнику, лука, жирних вершків, французького хліба і сиру Грюйер. опис приготування: Тонкий часниковий аромат надає цьому незвичайному супу пікантність, а сухе вино — вишуканість. Жирні вершки і подрібнен...

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети - смачна закуска, яка прекрасно підійде як для святкового столу, так і для буденного. Крокети можна подати друзям, які забігли на п'ятничні посиденьки. опис приготування: рецепт, як приготувати соковиті вершково-курячі крокети, сподобається любителям смачних і ...

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Вершково-грибний суп за 15 хвилин

Якщо у вас часто не вистачає часу, щоб приготувати ситне блюдо, пропоную вам дізнатися, як приготувати вершково-грибний суп за 15 хвилин, дуже ароматний, смачний і апетитний суп на швидку руку! опис приготування: Немає нічого простіше, ніж приготувати вершковий суп, але він вийде більш апетитн...

Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі

Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі

Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі — просте блюдо для буденного обіду або вечері. готується швидко, проте виходить смачно і навіть трохи святково. опис приготування: Смак цієї страви дуже хороший. Спагеті з креветками в вершково-томатному соусі мені подобається завдяки комбінації ...