Рецепт Сушка грибів в духовці
Якщо ви набрали більше грибів, ніж може за раз з'їсти ваша сім'я, то що залишилися можна заморозити або, що ще краще, висушити гриби в духовці, так вони зберігаються набагато довше і не втрачають свій смак.
опис приготування:
Простий рецепт сушіння грибів в духовці не складніше ніж їх заморозка, багато в чому навіть і легше. Такі гриби завжди володіють яскравим і насиченим смаком, а їх аромат — це щось, до того ж використовувати гриби після цієї процедури можна в абсолютно будь-яких стравах. З цим класичним рецептом сушки грибів в духовці ви протягом усього року зможете готувати смачні супи, соуси, каші і багато іншого, як це роблю я.
- будь-які гриби— За смаком(білі гриби, підберезники, підосичники, масло, моховики, козляки, опеньки і печериці
smorchki і лисиці)
Очищені гриби ми нарізаємо тонкими скибочками (близько 3-4 мм) і викладаємо їх на сухе деко, його можна застелити пекарської папером.
Ставимо деко на годину в розігріту до 60-70 градусів духовку.
Після закінчення часу ми дістаємо деко і перевертаємо гриби на іншу сторону, після цього беремо паперовий рушник, їм потрібно промокнути кожну скибочку гриба, злегка натискаючи на нього. Після цього ще на годину ставимо гриби в духовку, готуємо їх при тій же температурі.
Якщо ви нарізали гриби не дуже товсто, то двох годин цілком достатньо, щоб гриби висохли, в іншому випадку процедуру слід повторювати до тих пір, поки гриби не стануть повністю сухими. всього з 10 кг свіжих грибів виходить близько 1-1,5 кг сушених, зберігати їх слід в герметично закритому контейнері в прохолодному і темному місці.
Подібні рецепти
Смажена картопля зі смаком грибів
Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...
Фарш з грибів, каштанів і ковбаси
Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...
Грибна ікра з сухих грибів
Ділюся простим рецептом грибної ікри з сухих грибів. Вона настільки ароматна, що навіть не стану описувати цей запах. просто приготуйте, і все самі зрозумієте! Відмінне доповнення до м'яса і гарнірів! опис приготування: Цей рецепт приготування грибної ікри з сухих грибів містить в собі тільки ...
Грибна локшина з сушених грибів
Незвичайний суп з локшиною домашньої і локшиною з сушених грибів. Суп виходить дуже ароматним і по справжньому "; домашнім" . думаю, вам і вашим близьким обов'язково сподобається. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування грибної локшини з сушених грибів. грибна локшина + дом...
Грибний крем-суп із заморожених грибів
Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...