Рецепт Сушка грибів в духовці

Рецепт Сушка грибів в духовці
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви набрали більше грибів, ніж може за раз з'їсти ваша сім'я, то що залишилися можна заморозити або, що ще краще, висушити гриби в духовці, так вони зберігаються набагато довше і не втрачають свій смак.

опис приготування:

Простий рецепт сушіння грибів в духовці не складніше ніж їх заморозка, багато в чому навіть і легше. Такі гриби завжди володіють яскравим і насиченим смаком, а їх аромат — це щось, до того ж використовувати гриби після цієї процедури можна в абсолютно будь-яких стравах. З цим класичним рецептом сушки грибів в духовці ви протягом усього року зможете готувати смачні супи, соуси, каші і багато іншого, як це роблю я.

  • будь-які гриби— За смаком(білі гриби, підберезники, підосичники, масло, моховики, козляки, опеньки і печериці
    smorchki і лисиці)
Сушка грибів в духовці - фото крок 1 Для початку нам потрібно очистити гриби від бруду, і головне тут — це не мочити гриби. Використовуйте для очищення щіточку, якщо ж забруднення сильне, скористайтеся вологим паперовим рушником. Чим менше вологи потрапить на гриби, тим швидше вони приготуються.

Сушка грибів в духовці - фото крок 2 Очищені гриби ми нарізаємо тонкими скибочками (близько 3-4 мм) і викладаємо їх на сухе деко, його можна застелити пекарської папером.

Сушка грибів в духовці - фото крок 3 Ставимо деко на годину в розігріту до 60-70 градусів духовку.

Сушка грибів в духовці - фото крок 4 Після закінчення часу ми дістаємо деко і перевертаємо гриби на іншу сторону, після цього беремо паперовий рушник, їм потрібно промокнути кожну скибочку гриба, злегка натискаючи на нього. Після цього ще на годину ставимо гриби в духовку, готуємо їх при тій же температурі.

Сушка грибів в духовці - фото крок 5 Якщо ви нарізали гриби не дуже товсто, то двох годин цілком достатньо, щоб гриби висохли, в іншому випадку процедуру слід повторювати до тих пір, поки гриби не стануть повністю сухими. всього з 10 кг свіжих грибів виходить близько 1-1,5 кг сушених, зберігати їх слід в герметично закритому контейнері в прохолодному і темному місці.

Подібні рецепти

Фарш з грибів і спецій

Смажена картопля зі смаком грибів

Рецепт грибний фарш — приготування фаршу з грибів, крекерів, петрушки, сиру, вершків, чебрецю і естрагону. Фарш можна використовувати в якості начинки для риби. опис приготування: подрібнити часник. У великій каструлі на середньому вогні розтопити вершкове масло. Між іншим, в кухонному комбай...

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...

Грибна ікра з сухих грибів

Грибна ікра з сухих грибів

Ділюся простим рецептом грибної ікри з сухих грибів. Вона настільки ароматна, що навіть не стану описувати цей запах. просто приготуйте, і все самі зрозумієте! Відмінне доповнення до м'яса і гарнірів! опис приготування: Цей рецепт приготування грибної ікри з сухих грибів містить в собі тільки ...

Грибна локшина з сушених грибів

Грибна локшина з сушених грибів

Незвичайний суп з локшиною домашньої і локшиною з сушених грибів. Суп виходить дуже ароматним і по справжньому "; домашнім" . думаю, вам і вашим близьким обов'язково сподобається. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування грибної локшини з сушених грибів. грибна локшина + дом...

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...