Рецепт Шашлик з болгарського перцю
Шашлик з болгарського перцю подається як овочевого гарніру. Перець знадобиться різнокольоровий, любителям гострих відчуттів раджу включити в рецепт і чилі. Приготуйте цей незвичайний шашлик, смачно!
опис приготування:
Купіть різнокольоровий болгарський перець — жовтий, помаранчевий, зелений, червоний. Він буде виглядати по-літньому — яскраво.
Як приготувати шашлик з болгарського перцю?
1. Болгарський перець промийте, разрежьтевздовж на товсті смужки, почистіть і просушіть паперовим рушником.
2. Синій цибулю чистий, промийте, розріжте на чверті і відокремте шматочки по 2-3 шару.
3. Овочі викладіть у велику миску, збризніть оливковим маслом і перемішайте руками.
4. Потім овочі треба посипати спеціями. Раджу посипати овочі тими ж спеціями, які використовували для м'яса. Можна експериментувати і посипати овочі улюбленими спеціями, які є під рукою. головне — не переборщіть. Знову все перемішайте, щоб всі шматочки овочів вкрилися спеціями.
5. Палички замочіть у воді на хвилин 15-20 або змастіть маслом.
6. Нанизуйте шматочки перцю, чергуючи їх з цибулею, — три шматочки перцю і цибулю і т.д.
7. Запікайте шашлик з болгарського перцю на грилі протягом 10 хвилин або більше, періодично перевертаючи. Овочі пом'якшають і злегка обвугляться.
Шашлик з болгарського перцю готовий!
Смачного!
- Болгарський перець різнокольоровий— 3 штуки
- цибулина синя— 1 штука
- Спеції для шашлику— 1-2 Ст. ложок
- Масло оливкове— 2-3 Ст. ложок
Як приготувати шашлик з болгарського перцю?
1. Болгарський перець промийте, разрежьтевздовж на товсті смужки, почистіть і просушіть паперовим рушником.
2. Синій цибулю чистий, промийте, розріжте на чверті і відокремте шматочки по 2-3 шару.
3. Овочі викладіть у велику миску, збризніть оливковим маслом і перемішайте руками.
4. Потім овочі треба посипати спеціями. Раджу посипати овочі тими ж спеціями, які використовували для м'яса. Можна експериментувати і посипати овочі улюбленими спеціями, які є під рукою. головне — не переборщіть. Знову все перемішайте, щоб всі шматочки овочів вкрилися спеціями.
5. Палички замочіть у воді на хвилин 15-20 або змастіть маслом.
6. Нанизуйте шматочки перцю, чергуючи їх з цибулею, — три шматочки перцю і цибулю і т.д.
7. Запікайте шашлик з болгарського перцю на грилі протягом 10 хвилин або більше, періодично перевертаючи. Овочі пом'якшають і злегка обвугляться.
Шашлик з болгарського перцю готовий!
Смачного!
Подібні рецепти
Аджика з болгарського перцю на зиму
Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...
Суп з болгарського перцю
Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...
Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю
Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, лука і болгарського перцю. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки ві...
Соус з гострого перцю
Ділюся рецептом соусу з гострого перцю чилі. Його обов'язково оцінять любителі «вогненних» смаків, адже він може будь-який прісне блюдо перетворити в щось цікаве. яскравий, пекучий і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з гострого перцю, я розповім нижче. Зберігаєть...
Суп-пюре з перцю
Суп-пюре з перцю — дуже красивий і оригінальний крем-суп, який відразу подається з салатом. думаю, цей покроковий рецепт супу-пюре з перцю з фото вас надихне на приготування страви — спробуйте! опис приготування: Отже, суп-пюре з перцю — чудове блюдо коралового кольору. Суп готується трохи біл...