Рецепт Суп-пюре з білих грибів в блендері
Оскільки терті супи останнім часом стали неймовірно популярними, хочу запропонувати вам відмінні рецепт супу-пюре з білих грибів в блендері, там більше що і грибний сезон вже не за горами.
опис приготування:
З білих грибів виходить просто дивовижний, неймовірно смачний і насичений суп і мало знайдеться людей, які відмовляться від такого частування. Ну а я пропоную вам приготувати його в сучасній манері у цій простому рецептом супу-пюре з білих грибів в блендері. Як і всі терті супи, зробити такий суп зовсім нескладно, а ось на столі це блюдо буде виглядати дуже цікаво і святково. Так що? як тільки почнеться грибний сезон, пропоную вам влаштувати невеликий сюрприз для своїх рідних і приготувати їм суп-пюре з білих грибів в блендері в домашніх умовах. повірте, вони будуть приємно здивовані таким незвичайним вечерею і ще довго будуть дякувати вас за нього.
- гриби білі— 600 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- молоко— 800 мілілітрів
- вершки— 100 мілілітрів
- яйце— 2 штуки
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- борошно— 2 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— — За смаком
- сіль— — За смаком
- свіжа зелень— — За смаком
Тепер пропускаємо гриби через м'ясорубку і викладаємо їх в каструлю. Додаємо до грибів розрізану навпіл моркву, цілу цибулину і столову ложку вершкового масла. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо все на повільному вогні протягом 40-50 хвилин, після чого додаємо склянку води і кип'ятимо все.
Поки гриби гасяться, наливаємо вершки в миску, розбиваємо яйця і гарненько все перемішуємо.
На сковороді розтоплюємо 2 ложки вершкового масла і обсмажуємо на ньому борошно пару хвилин, потім змішуємо обсмажену муку з молоком і склянкою гарячої води.
З каструльки з тушкованими грибами дістаємо морква і цибуля, вони нам більше не знадобляться, а гриби викладаємо в блендер і подрібнюємо до однорідного стану. Перекладаємо цю масу в каструлю, змішуємо в молочною сумішшю і варимо 15-20 хвилин. Після чого додаємо масло, що залишилося і вливаємо яйця з вершками, солимо і перчимо суп, перемішуємо все, нагріваємо і знімаємо з вогню.
Готовий суп подаємо з грінками, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Гречана запіканка з сиром
Любіть гриби також, як люблю їх я? Тоді вам сюди, адже сьогодні я збираюся розповісти, як приготувати грибний суп з білих грибів будинку. Саме цей супчик потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Прекрасний варіант супчика з істинним, грибним смаком. Блюдо воістину виходить універ...
Суп з білих грибів на курячому бульйоні
Ваш суп з білих грибів вийде набагато смачніше, ситніше і ароматний, якщо зварити його не в простій воді, а на курячому бульйоні, тому пропоную так і зробити, а ось і відповідний рецепт для вас. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що самий ароматний, смачний і наваристий суп вихо...
Суп з білих грибів з вермішеллю
Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...
Суп з білих грибів з вершками
Зараз поряд з класичними рецептами супів можна знайти і досить незвичайні варіанти, такі, як цей суп з білих грибів з вершками, в який ми додамо ще курячі тельбухи, овочі і гірчицю. опис приготування: Взагалі-то, приготування супів та інших страв — це справа смаку, хтось любить класичні варіа...
Суп з білих грибів в горщику
думаєте, суп з білих грибів — не то блюдо, яке можна подати гостям? повірте, якщо приготувати його в горщику за цим рецептом, у нього буде не тільки відмінний смак, але і приголомшливий зовнішній вигляд. опис приготування: У білих грибів неймовірно насичений смак і аромат, з ними все, що не пр...