Рецепт Солянка зі свинячими реберцями
Перші страви повинні бути не тільки ситними, але і смачними. Якщо ви хочете на обід побалувати себе і близьких, тоді рецепт приготування солянки зі свинячими реберцями буде якраз до речі.
опис приготування:
Це абсолютно нескладний у приготуванні, хоч і не самий економний варіант першої страви. Солянка виходить досить наваристою, якщо використовувати мінімум 3-4 різновиди копченостей.
В даному варіанті класичний рецепт солянки зі свинячими реберцями доповнений картоплею, що робить це блюдо ще більш ситним і смачним.
- свинячі ребра— 450 грам
- копченості— 1 кілограм
- Солоний огірок— 6-9 штук
- Картопля— 2-3 штук
- цибулина— 1 штука
- Томатна паста— 100 грам
- оливки— 100 грам
- лимон— 1 штука
- Лавровий лист— 1-3 штук
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
2. Поки вариться бульйон можна зайнятися підготовкою начинки. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Обсмажити його на середньому вогні до золотистого кольору.
4. Копченості потрібно нарізати невеликими кубиками і також додати на сковороду. В даному випадку в рецепт приготування солянки зі свинячими реберцями використовується 3 виду копченостей.
5. Обсмажити трохи і потім додати томатну пасту на сковороду. Акуратно перемішати і при бажанні додати дрібку перцю.
6. Солоні огірки також подрібнити і обсмажити на окремій сковороді. Для більш кислуватого смаку солянка зі свинячими реберцями в домашніх умовах може готуватися з додаванням розсолу від огірків.
7. Готовий бульйон процідити і відправити в нього нарізану дрібно картоплю. Реберця тим часом трохи остудити, нарізати і відправити назад в каструлю з бульйоном. Після закипання посолити трохи.
8. хвилин через 15 в каструлю з бульйоном можна додати копченості та огірки. Варити ще близько 10-12 хвилин, а потім додати нарізані оливки.
9. Ось такий досить простий рецепт солянки зі свинячими реберцями. Перед подачею в кожну тарілку додати скибочку лимона і при бажанні трохи сметани.
Подібні рецепти
Пампушки
Спробуйте приготувати гороховий суп зі свинячими реберцями в домашніх умовах, і ви переконаєтеся, що більш ситного і наваристого супу ви ще не пробували! Виходить майже суп-пюре, ароматний і смачний! опис приготування: Я ось особисто раніше горохові супи терпіти не могла, але зараз, наприклад,...
Солянка з копченими реберцями
Люблю я солянку ніде правди діти. Так смачно, так ситно, Тас-який смак! Ця страва "; два в одному ";: і суп, і друге. готувати, звичайно, не просто і не швидко, але того варте. приступаємо! опис приготування: Ось вам докладний рецепт солянки з копченими реберцями з фото. Продуктів знадобитися ...
Горох з копченими реберцями
З дитинства пам'ятаю запах гороху з копченими реберцями. Такий суп моя бабуся варила тільки в грубці. Пічки зараз у багатьох немає, але ось як приготувати горох з копченими реберцям я вас навчу. опис приготування: При подачі на стіл, суп можна прикрасити гілочкою зелені або додати до нього жме...
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...
Горохова каша з копченими реберцями
Прохолодною восени всім хочеться тепла. А найтепліше блюдо — це каша. смачна, корисна, ситна — горохова каша відмінно зігріє вас в осінній дощовий день. опис приготування: Горох треба замочити, а потім поставити на вогонь в глибокій сковороді, заливши водою. Ребра обсмажте і додайте до майже г...