Рецепт Солянка зі свинячими реберцями

Рецепт Солянка зі свинячими реберцями
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Перші страви повинні бути не тільки ситними, але і смачними. Якщо ви хочете на обід побалувати себе і близьких, тоді рецепт приготування солянки зі свинячими реберцями буде якраз до речі.

опис приготування:

Це абсолютно нескладний у приготуванні, хоч і не самий економний варіант першої страви. Солянка виходить досить наваристою, якщо використовувати мінімум 3-4 різновиди копченостей.

В даному варіанті класичний рецепт солянки зі свинячими реберцями доповнений картоплею, що робить це блюдо ще більш ситним і смачним.

  • свинячі ребра— 450 грам
  • копченості— 1 кілограм
  • Солоний огірок— 6-9 штук
  • Картопля— 2-3 штук
  • цибулина— 1 штука
  • Томатна паста— 100 грам
  • оливки— 100 грам
  • лимон— 1 штука
  • Лавровий лист— 1-3 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 1 1. Від кількості інгредієнтів, а точніше від їх різноманітності, буде залежати кінцевий результат. Найкраще використовувати невелику кількість різних копченостей — ковбаски, сосиски, шинка і т.д. Насамперед потрібно залити ребра холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання варити близько 45-55 хвилин.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 2 2. Поки вариться бульйон можна зайнятися підготовкою начинки. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 3 3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди цибулю. Обсмажити його на середньому вогні до золотистого кольору.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 4 4. Копченості потрібно нарізати невеликими кубиками і також додати на сковороду. В даному випадку в рецепт приготування солянки зі свинячими реберцями використовується 3 виду копченостей.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 5 5. Обсмажити трохи і потім додати томатну пасту на сковороду. Акуратно перемішати і при бажанні додати дрібку перцю.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 6 6. Солоні огірки також подрібнити і обсмажити на окремій сковороді. Для більш кислуватого смаку солянка зі свинячими реберцями в домашніх умовах може готуватися з додаванням розсолу від огірків.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 7 7. Готовий бульйон процідити і відправити в нього нарізану дрібно картоплю. Реберця тим часом трохи остудити, нарізати і відправити назад в каструлю з бульйоном. Після закипання посолити трохи.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 8 8. хвилин через 15 в каструлю з бульйоном можна додати копченості та огірки. Варити ще близько 10-12 хвилин, а потім додати нарізані оливки.

Солянка зі свинячими реберцями - фото крок 9 9. Ось такий досить простий рецепт солянки зі свинячими реберцями. Перед подачею в кожну тарілку додати скибочку лимона і при бажанні трохи сметани.

Подібні рецепти

Гороховий суп зі свинячими реберцями

Пампушки

Спробуйте приготувати гороховий суп зі свинячими реберцями в домашніх умовах, і ви переконаєтеся, що більш ситного і наваристого супу ви ще не пробували! Виходить майже суп-пюре, ароматний і смачний! опис приготування: Я ось особисто раніше горохові супи терпіти не могла, але зараз, наприклад,...

Солянка з копченими реберцями

Солянка з копченими реберцями

Люблю я солянку ніде правди діти. Так смачно, так ситно, Тас-який смак! Ця страва "; два в одному ";: і суп, і друге. готувати, звичайно, не просто і не швидко, але того варте. приступаємо! опис приготування: Ось вам докладний рецепт солянки з копченими реберцями з фото. Продуктів знадобитися ...

Горох з копченими реберцями

Горох з копченими реберцями

З дитинства пам'ятаю запах гороху з копченими реберцями. Такий суп моя бабуся варила тільки в грубці. Пічки зараз у багатьох немає, але ось як приготувати горох з копченими реберцям я вас навчу. опис приготування: При подачі на стіл, суп можна прикрасити гілочкою зелені або додати до нього жме...

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями

Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...

Горохова каша з копченими реберцями

Горохова каша з копченими реберцями

Прохолодною восени всім хочеться тепла. А найтепліше блюдо — це каша. смачна, корисна, ситна — горохова каша відмінно зігріє вас в осінній дощовий день. опис приготування: Горох треба замочити, а потім поставити на вогонь в глибокій сковороді, заливши водою. Ребра обсмажте і додайте до майже г...