Рецепт Солянка з квашеної капусти з грибами
тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку.
опис приготування:
Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з простих продуктів. Як приготувати солянку з квашеної капусти з грибами, яка ідеально підходить для вегетаріанського обіду, ви докладно дізнаєтеся з моїх покрокових підказок. Ця страва - просто смакота!
- Сушені білі гриби— 70 грам
- гриби мариновані— 250 грам
- гриби свіжі— 100 грам
- Квашена капуста— 250 грам
- свіжа капуста— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- морква— 2 штуки
- Корінь петрушки— 1 штука
- помідори консервовані— 200 грам
- зелень, лавровий лист, перець, оливки— За смаком
Тепер введіть сиру капусту. Її повинно бути обов'язково більше, як мінімум в два рази. З капустою покладіть лавровий лист і перець горошком. накрийте кришкою, млоїте п'ятнадцять хвилин, поки капуста не пустить свій сік.
Дістаньте з води відварені білі гриби, подрібніть їх. Наріжте мариновані грибочки. Всі ці інгредієнти покладіть в проціджений через марлю бульйон.
Коли гриби закиплять, додайте до них овочеву суміш.
Потім покладіть в каструлю жменьку свіжих грибів. Це додасть страві неповторний аромат. Підійдуть будь-які свіжі гриби, які відповідають сезону. Це можуть бути прості печериці або гливи.
Варіть солянку на повільному вогні десять хвилин. Якщо вам здасться, що кислоти недостатньо, то додайте в суп трохи лимонного соку. Залиште готову солянку на плиті настоятися протягом двадцяти хвилин. Подавайте блюдо зі сметаною, оливками, каперсами і часточками лимона, посипавши зеленню.
Подібні рецепти
Солянка з квашеної капусти з грибами на зиму
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Щи із квашеної капусти
Щи відрізняються від супів зі свіжої капусти і борщів особливим кислуватим смаком, а на яловичому бульйоні він просто не має конкурентів! суп ароматний, і чим довше він настоюється, тим більш насиченим стає. Отже, дивіться як приготувати борщ з квашеної капусти! опис приготування: Кількість пр...
Суп з квашеної капусти
Суп з квашеної капусти приготований за німецькими мотивами. Він готується пісним, але легко стає ситним, якщо додати до нього шинку. Рекомендую його для обіду з однієї страви! опис приготування: Суп з квашеної капусти дуже корисний, поживний і смачний! Пісний варіант теж смачний, добре додати ...
Грибна солянка без капусти
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Солянка з морської капусти
Таким вишуканим блюдом можна нагодувати всю сім'ю. Солянка з морської капусти - це дуже ситне, калорійне і корисне блюдо. Холодними зимовими вечорами прекрасно підходить для сімейної вечері. опис приготування: Такий роздільний спосіб приготування інгредієнтів дає можливість насолодитися не заг...