Рецепт Солянка з квашеної капусти з грибами

Рецепт Солянка з квашеної капусти з грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку.

опис приготування:

Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з простих продуктів. Як приготувати солянку з квашеної капусти з грибами, яка ідеально підходить для вегетаріанського обіду, ви докладно дізнаєтеся з моїх покрокових підказок. Ця страва - просто смакота!

  • Сушені білі гриби— 70 грам
  • гриби мариновані— 250 грам
  • гриби свіжі— 100 грам
  • Квашена капуста— 250 грам
  • свіжа капуста— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Корінь петрушки— 1 штука
  • помідори консервовані— 200 грам
  • зелень, лавровий лист, перець, оливки— За смаком
Солянка з квашеної капусти з грибами - фото крок 1 Сушені грибочки замочіть в крижаній воді на десять-п'ятнадцять хвилин. Потім поставте варитися на слабкому вогні з морквою і коренем петрушки, півгодини для цього буде достатньо. В цей час наріжте цибулю довільно, обсмажуйте його до золотистого кольору на соняшниковій олії. Додайте до цибулі консервовані томати і квашену капусту. Всі інгредієнти добре перемішайте.

Солянка з квашеної капусти з грибами - фото крок 2 Тепер введіть сиру капусту. Її повинно бути обов'язково більше, як мінімум в два рази. З капустою покладіть лавровий лист і перець горошком. накрийте кришкою, млоїте п'ятнадцять хвилин, поки капуста не пустить свій сік.

Солянка з квашеної капусти з грибами - фото крок 3 Дістаньте з води відварені білі гриби, подрібніть їх. Наріжте мариновані грибочки. Всі ці інгредієнти покладіть в проціджений через марлю бульйон.

Солянка з квашеної капусти з грибами - фото крок 4 Коли гриби закиплять, додайте до них овочеву суміш.

Солянка з квашеної капусти з грибами - фото крок 5 Потім покладіть в каструлю жменьку свіжих грибів. Це додасть страві неповторний аромат. Підійдуть будь-які свіжі гриби, які відповідають сезону. Це можуть бути прості печериці або гливи.

Солянка з квашеної капусти з грибами - фото крок 6 Варіть солянку на повільному вогні десять хвилин. Якщо вам здасться, що кислоти недостатньо, то додайте в суп трохи лимонного соку. Залиште готову солянку на плиті настоятися протягом двадцяти хвилин. Подавайте блюдо зі сметаною, оливками, каперсами і часточками лимона, посипавши зеленню.

Подібні рецепти

Голубці з квашеної капусти

Солянка з квашеної капусти з грибами на зиму

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...

Щи із квашеної капусти

Щи із квашеної капусти

Щи відрізняються від супів зі свіжої капусти і борщів особливим кислуватим смаком, а на яловичому бульйоні він просто не має конкурентів! суп ароматний, і чим довше він настоюється, тим більш насиченим стає. Отже, дивіться як приготувати борщ з квашеної капусти! опис приготування: Кількість пр...

Суп з квашеної капусти

Суп з квашеної капусти

Суп з квашеної капусти приготований за німецькими мотивами. Він готується пісним, але легко стає ситним, якщо додати до нього шинку. Рекомендую його для обіду з однієї страви! опис приготування: Суп з квашеної капусти дуже корисний, поживний і смачний! Пісний варіант теж смачний, добре додати ...

Грибна солянка без капусти

Грибна солянка без капусти

Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...

Солянка з морської капусти

Солянка з морської капусти

Таким вишуканим блюдом можна нагодувати всю сім'ю. Солянка з морської капусти - це дуже ситне, калорійне і корисне блюдо. Холодними зимовими вечорами прекрасно підходить для сімейної вечері. опис приготування: Такий роздільний спосіб приготування інгредієнтів дає можливість насолодитися не заг...